2015 m. sausio 25 d., sekmadienis

Išbandžiau | Golden Rose Fantastic Color


Šios firmos nagų lakus naudojau prieš labai ilgą laiką, tad išbandžiusi šį nustebau, nes bent ši linija "Fantastic color" turi ploną ir itin patogų šepetėlį, su kuriuo padengiu nagą daug preciziškiau, lyginant su kitų firmų nagų lakais. Minusas - nagų lako formulė yra itin skysta, tad reikia kabinti mažiau, bet dažniau. Dėl laikymosi  priekaištų neturiu, nes naudoju Eveline Gel effect viršutinį sluoksnį, o kaip pagrindą Eveline SOS. Pastebėjau, kad užtepus Eveline SOS priemonę, mano nagų lakas laikosi žymiai silpniau, ne išimtis ir dabar, praėjus vos parai 2 nagučiai jau yra apsilaupę. Grįžtant prie bandyto nagų lako, būtinai įsigysiu ir kitų spalvų, man išties patiko.

Kaina: apie 5lt (1,46eur)
Kiekis: 12ml
Spalva: 184

Instagram.com




Atnaujinau savo Vinted spintą : kviečiu užsukti

Sveikos merginos, šiandien atnaujinau savo vinted.lt drabužių ir aksesuarų skiltis, tad kviečiu užsukti ir apžiūrėti, o gal ir įsigyti. Nuoroda.













Valentinas uz 2ru (2014)

IMDb

Žiemos vakarais norisi filmų, kurie sušildo romantika ir įkvepia ieškoti tikros gyvenimo meilės. Lietuviški filmai nepasižymi dideliu originalumu, tačiau praėjusį vakarą gan mielai susižiūrėjo, ir buvo įdomu, kaip baigsis Valentinui, tūnančiam spintoje. Intriga buvo puikiai ištempta iki pat pabaigos, kuomet visos poros sugužėjo ieškoti Valentino, tuo pačiu išsiaiškino ir savuosius santykius. Mylėkime ir būkime mylimi.




2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

Khumba (2013)

IMDb

Animacinis filmas apie pusiau dryžuotą zebrą, kuris pradėjo kelionę link savęs pažinimo, norėdamas rasti stebuklingą šaltinį. Nuotaikingas, smagus ir kviečiantis susimąstyti - "kiek dryžių tau reikia, kad taptum zebru?".



2015 m. sausio 3 d., šeštadienis

My Week with Marilyn (2011)

IMDb

Ir kas galėjo pagalvoti, kad ši blondinė buvo toks sudėtingas žmogus.. Šis filmas paremtas tikra istorija ir tai labiausiai prikaustė.






2015 m. sausio 1 d., ketvirtadienis

I Give It a Year (2013)

IMDb

Komedija atsipalaidavimui, apie santykius, kurie neveda niekur, kai meilė išblėsta ir atsiranda neapykanta, kiti mylimieji.