2015 m. rugsėjo 17 d., ketvirtadienis

Ebay pirkiniai I dalis

Sveikos merginos, šią gražią saulėtą rudens dieną, nusprendžiau su Jumis pasidalinti savo patirtimi su Ebay pirkiniais. Ebay tinklapyje su pertraukomis apsiperku nuo 2013 metų. Pasitaikė įvairių pirkinių, kuriais džiagiausi, kurie atitiko arba neatitiko dydžio, ar kurie padarė įspūdį savo kokybe. Tad šiandien pasidalinsiu šešiais daiktais ir pateiksiu savo nuomonę.


Antakių arba akių linijos pravedimo šepetėlis, kirstas, plonas, gavau supakuotą dėkliuke, tad patogu laikyti ar vežiotis. Šepetėlis lengvas, šereliai nesišėrė jį palietus. Dar nenaudojau, bet manau bus neblogas daiktas. Kainavo US $0.70 , dabar šiek tiek brangesnis. Pateikiu to paties pardavėjo nuorodą į prekę .





Plaukų gumytės, vienas nesąmoningiausių dalykų ebay. Gumelės iš plaukų slysta, norint, kad laikytųsi, reikia veržti, o medžiagines pirkau ne tam, o tam, kad tausoti plaukučius. Ir dar, vietoj 10 vienetų gavau tik 8. Mokėjau taip pat tik US $0.70. Pardavėjas tas pats kaip ir šepetėlio. Prekės nuoroda.



Kaklo papuošalas, vienas maloniausių pirkinių bei nustebinęs savo kokybe. Nėra labai sunkus, visos detalės savo vietoje, prie kūno besiglaudžiančios dalys nėra aštrios, nesibado, nedrąsko, grandinėlė kokybiška. Mokėjau US $2.07. Nuoroda. (nuorodos pasirinkime "Style", papuošalas yra 4 numeriuku). Rekomenduočiau šį papuošalą.





Raktų pakabutis katinėlis, kokybiškas pats žvėrelis ir raktų žiedas, bet antkaklis manau gali greitai nuplyšti, nes padarytas iš gan prastos medžiagos. Tikėjausi, kad bus mažesnis, jo dydis maždaug per pusę delno. Bet man patiko. Kainavo US $1.27 . Nuoroda .



 Kokybiška pieštukinė, užtrauktukas nekliūva, laisvai slysta, vienas šonas papuoštas nėrinuku, siūlės tvarkingos, medžiagytė gėlėta. o viduje kaip veltinio medžiaga. Kokybiška prekė, rekomenduočiau, aišku dėl kokybės dažniausiai viskas gaunama atsitiktinai, nes būna ir kokybiškų ir nekokybiškų prekių. Kainavo US $0.72. Prekės nuoroda ir pardavėjas. Radau tik aukciono prekę, bet apsižiūrėjimui manau tiks.



Antroji kosmetinė, šiek tiek prastesnės kokybės nei aukščiau minėtoji. Ir viskas dėl pamušalo, kuris laisvai įsiūtas ir lenda į užtrauktuką, bei užtrauktukas važinėja striginėdamas, bet naudoti įmanoma. O dar tas užrašas toks "kienietiškas", tiesiog pasijuokime :) Kainavo US $0.81. Pardavėjas ir prekės nuoroda.


Pamušalas rožinis su baltais taškeliais, "skystos" medžiagos.

Laukite ir antros Ebay pirkinių dalies.

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą