2015 m. rugsėjo 22 d., antradienis

DIY | Pieštukinė iš "Airwick" žvakės

Labas rytas mielos mano tinklaraščio skaitytojos. Šiame įraše noriu pasidalinti paprastu DIY, kuris, tikiuosi, įkvėps ir paskatins paprastuose daiktuose įžvelgti daugiau ir atrasti naujus daiktų panaudojimo būdus.

Pernai metais, Kalėdiniu laikotarpiu prekyboje pasirodė Airwick cinamono kvapo ir spalvą keičiančios žvakės. Kaina iki 4-5eur. (Nesu tikra, bet berods ir šiuo metu yra pirkti šviečiančių žvakių, tik stiklo indelio piešinys nėra su Kalėdiniais fragmentais, o tik gėlės ar ornamentai).


 Vieną tokią žvakę įsigijau ir aš. Kvapni ir visomis vaivorykštės spalvomis žėrinti žvakė degant liepsnai kėlė malonias emocijas bei atsipalaidavimą. Taip pat man labai patiko storo stiklo indelis, kuriame buvo žvakė ir šviesos šaltinio dalis. 

Žvakės švytėjimas Kalėdiniu laikotarpiu

Kai išdeginau žvakę, likučius atsargiai su peiliu atstūmiau nuo stiklo ir kietas vaškas stambiu likučių gabalu su šviesos elementu pasišalino laukan. Išplovus indelį turiu štai tokią gražią pieštukinę, kurioje galima laikyti ne tik pieštukus, bet ir šepetėlius, ar kitus reikmenis. Indelis yra pakankamai stabilus, tad saugu naudoti. Tiesa, nuo vaikų ar augintinių jį reikėtų padėti atokiau, nes tai vis dėl to stiklas ir jis gali sudužti bei sužeisti.



Pasidalinkite savo nuomonėmis, kur Jūs panaudotumėte šį indelį. O galbūt jau esate padarę kažką panašaus? Mielai norėčiau tai pamatyti :)

Geros dienos :)

2 komentarai:

  1. Aš nuo Ikea žvakių tuščias stiklinaites laikau vonios spintelėje: vienoje ausų krapštukai, kitoje vatos padeliai, trečioje veido ir paakių kremai, lūpų balzamai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Živile už komentarą. Išties gera idėja laikyti smulkius vonios reikmenis šiuose indeliuose, juos taip pat galima dekoruoti stiklui skirtomis priemonėmis :)

      Panaikinti