2015 m. rugpjūčio 31 d., pirmadienis

Liepos popieriniai skaitiniai

Sveikos merginos, kad ir vėluodama noriu pasidalinti jau antru mano skaitytų žurnalų bei knygų įrašu. Vasara tas metas, kai yra daugiau laiko poilsiui, dažnesnė galimybė skaityti knygas. Šių įrašų tikslas man yra daugiau skaityti, kad kas mėnesį nepateikčiau "kūdo" įrašo. Pažvelkime kartu, ką liepos mėnesį aš skaičiau.

Žurnalai


"Panelė" 2015 liepa, kaina 1,73eur - jau antrasis atsinaujinusios žurnalo komandos darbas. Sakiau, kad nepirksiu, bet mane suviliojo blogerių ir vlogerių numerio antraštės. Pastaruoju metu, mane dažnai galima rasti įlindusią į telefono ar kompiuterio ekraną ir žiūrinčią Youtube video, tad man buvo tikrai įdomu su mėgstamais vlogeriais susitikti ir žurnalo puslapiuose, straipsnyje "Išauginta "Youtube", kur plėtojama pažintis su Chanelette (Ieva) ir Red Lips Kiss (Inesa) merginomis. Taip pat žurnalo puslapiuose pateikta ir nuotaikinga merginų fotosesija, straipsnis pakankamai ilgas. Tolimesniuose puslapiuose seka supažindinimas su žurnalo komanda bei pažintys su įdomiu jaunimu - Deividu Budko, Deimante Bulbenkaite bei mergina, kuri tapo Lietuvos kariuomenės savanore. Šis straipsnis išties patiko, supažindino su kariuomene bei užsispyrusia mergina. Toliau grožio puslapiai, "Jūra mieste" fotosesija, interviu su mergina, kuri daug keliauja, interviu su jaunu vaikinu apie jo pomėgį gaminti bei išleistą knygą, trumputis interviu su Kriste iš "Feed Your Fashion Animal", trumputis interviu su Beata ir jauna jojimo entuziaste. šie trumpieji interviu man ir strigo. Skaičiau susidomėjusi, kai staiga viskas ir baigėsi, tiesiog viskas apžvelgta paviršutiniškai, ko neturėtų būti, nes tai tikrai įdomūs žmonės, kurie verti platesnių interviu. Žurnalo pabaigoje seka mados puslapiai, fotosesija "Girlpower", trumpytis straipsnelis su Aleksandru Vasiljevu. Tai buvo didžiausias nusivylimas dėl mini interviu. Lyg neišbaigta, net atrodė, kad puslapių trūksta, bet lyg ir viskas vietoje. Šis žmogus tikrai įdomus, o mini straipsneliai net neperteikia tokio įdomaus žmogaus žinių ar pasisakymų vienu ar kitu klausimu. Apibendrinant, merginoms, kurios ieško gilesnių ir kokybiškesnių straipsnių bei interviu, šis žurnalas yra per lengvas, greitai suskaitomas. Man pritrūko gilesnių interviu bei platesnių savo apimtimi straipsnių. Žurnalas it amerikietiški kalneliai - 2/3 kyla ir paskutiniu trečdaliu (pabaiga) krenta žemyn.




"Cosmopolitan" 2015 liepa. mini 1,59eur - liepos mėnesio žurnale man labiausiai patiko redaktorės vedamasis, kurį Jums ir pateikiu aukščiau esančioje nuotraukoje. Tema itin aktuali ir susijusi su požiūriu į save, kad save mylėti reikia tokią, kokia esi. Įdegio kaina yra didelė, tad dėl vienkartinės naudos tikrai neverta save žaloti ultravioletiniais spinduliais, kad tapti itin rudai. O dar jei oda šviesi, jai dar sunkiau įdegti ir tenka didelė rizika susirgti odos vėžiu. Toliau man patikę straipsniai apie depiliaciją bei epiliaciją ir jų skirtumus; vyrologijos puslapis; kartą ir visiems laikams - kur kalbama kaip išsirinkti sau vyrą; tikros istorijos puslapiuose - keturių merginų, susidūrusių su odos vėžiu, istorijos, kurios ir paskatino redaktorę parašyti vedamąjį apie odą ir savitumą; meno magės - apie lietuves menininkes; apie saulę, iš kurios gali tikėtis visko - pateikiami patarimai deginantis, kaip tepti kremą; stenkis kaip per varžybas - pateikiami 5 pratimai kūnui stiprinti; moteris, sukrėtusi pasaulį skiltį skaitau bene pirmą visame žurnale, šio skyrelio herojės įkvepia bei motyvuoja.

Knygos


Shirley Jump "Meilės loterija", plačiau šiame įraše.

Isabel Wolff "Vintažinis romanas", plačiau šiame įraše.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą