2015 m. rugpjūčio 13 d., ketvirtadienis

Liepos pabaigtukai/empties 2015

Karštiems orams traukiantis, vėl grįžta noras rašyti ir sėdėti prie kompiuterio. Tad šiandien pateiksiu liepos mėnesio pabaigtų produktų apžvalgą.
 

Loreal Preference dažai ir kondicionierius (60ml) - norėjau keisti plaukų spalvą. Pati. Dėl to porą savaičių vaikščiojau pilka ir kramčiau nagus, kol vėl nuėjau pas savo kirpėją. Spalvą buvo skandinaviška šviesi pilka blondinė. Nemaniau, kad bus tokio pilkumo. Na jau viskas praeityje ir seniai pamiršta. O kas apie kondicionierių, tai plaukus sušvelnina ir juos palepina, ir faktas, kad jo užtenka keliems kartams - džiugina.


Margarita kosmetinis pienelis su daigintais kviečiais, 150ml - prisiverčiau pabaigti, nes graužia akis, graužia paakius, na tiesiog man visiškai netinkamas produktas. Beje, šis produktas man griaužė akis prieš 10 metų, tebegriaužia ir dabar, tad "Margarita" produkto sudėties tikrai nekeičia. Beje, ir mano mamai jo naudojimas taip pat pasireiškia graužimu. Vienas pliusas - mažas pakuotė, puikiai tinka kelionėms.

Seleno pakuotė


Selenas, Walmark, 30tabl., kaina su akcija apie 3-4eur - sveikas ir naudingas ne tik grožiui, bet ir skydliaukei, kažkokio ypatingo poveikio nepajaučiau, bet vitaminų poveikis dažniausiai pasijunta, kai jie nebevartojami :)


Būk Hydro lūpų balzamas, apie 1 eur - produkto sunaudojimą paskatino paplūdimyje nusilydęs ketvirtadalis produkto, be to dažniau naudojau būnant namuose, nes balzamas be spf apsaugos. Greitu laiku nepirksiu, nes nusibodo.


Garnier Fructis Oil Repair 3 šampūnas, 250ml - pastebėjau, kad Garnier šampūnus naudojant ištisai, ima sausėti plaukai, lyg atsiranda susausėjimų galvos odoje, o naudojant pakaitom su kitais šampūnais, efektas geresnis bei panašus į aprašytą ant pakuotės. Tai pastebėjau naudodama būtent gelinės struktūros Garnier šampūnus, nes naudodama pienelio konsistensijos šampūną dažytiems plaukams galiu naudoti jį paeiliui, neįmaišant kito šampūno. Šįkart visai patiko naudojimas, gal kad vasara, gal kad pasikeitė plaukų būklė ir jie atsigavo, ir norėčiau dar kartoti. Plius visų Garnier produktų kvapas nuostabus :) bet ne kvapas gaminyje svarbiausia.



Blanx balinamoji dantų pasta, 75ml, apie 4-5eur akcijos metu - savotiška pakuotė bei jos dizainas iš pradžių tikrai nepatiko, tačiau su laiku pripratau ir pamėgau inovatyvų produkto paėmimo būdą. O pats produktas tikrai vertas dėmesio, mačiau baltesnius dantukus, jutau gaivą po dantų pastos panaudojimo. Gaila, kad greitai baigėsi, nes nebuvo skalsi, nes ją ištrynus ji suskystėdavo, ir norėdavosi daugiau produkto ant šepetėlio. Bet tikrai kartotinas produktas.



Bolsius pakalnučių kvapo žvakė - puikiai išdega, kvepia, įėjus į kambarį aiškiai juntamas aromatas, būnant kambaryje jis tiek nesijaučia, nes apsiprantama. Tai tikrai kartojama ir mėgstama mano žvakė.

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą