2016 m. rugsėjo 13 d., antradienis

Gabija Kristė "Purpuriniai Veneros labirintai"


Anotacija:

Ar tikrai meile nugali viską?
Agnetė, gražuolė žymių kauniečių dukra, nerūpestingai leidžia dienas, kol sutinka Lauryną – jauną žavų ir labai turtingą verslininką – ir jį iš pirmo žvilgsnio įsimyli. Aukštuomenės svajonių jaunikis taip pat pamilsta Agnetę. Viskas atrodo kaip tobula pasaka, bet porai apsigyvenus drauge pradeda skleistis slapta vyro praeitis.
Sklinda gandai, kad Lauryno namo rūsyje vyksta svingerių vakarėliai, jis kažkaip susijęs su po Kauną važinėjančiu limuzinu, kuriame vyksta orgijos. Agnetei mylimasis draudžia be asmens sargybinio išeiti iš namų. Nuo ko saugoma mergina? Ar gandai apie Lauryną teisingi? Gal čia įsipainiojusi Kaune atsiradusi paslaptinga sekta? Kur veda purpuriniai Veneros labirintai? Lauryno paslapčių vis daugėja...

Ne vieną populiarų romaną išleidusi rašytoja grįžta su nauju intriguojančiu kūriniu. Knygoje aprašomi pikantiški įvykiai paremti tikrais faktais, tad autorė šįkart pasislėpė po pseudonimu.

Mano nuomonė:

Turbūt niekada taip bjauriai nesijaučiau perskaičiusi knygą.. Net po detektyvų skaitymo nebūna taip prastai. O štai dabar liko pojūtis it būčiau dumble išsivoliojusi. Taip, tai nėra knyga, kuri suteikia peno sielai ar su kažkuo supažindina. Bet tokios nesąmonės rašomos, kad knygą skaičiau tik dėl to, kad norėjau perskaityti ir nepalikti graužtuko. Tiesa, paskutinis knygos trečdalis pavirto į tikrą detektyvą ir knygą skubėjau užbaigti azarto bei knygos įvykių vedina. Tačiau pats knygos sumanymas ir kai kurios detalės buvo šlykščios, amoralios ir protu nesuvokiamos. Kartais išties nesuprantu, ko tikisi rašytojai rašydami tokias knygas.

Kaip supratau, dar turėtų būti knygos tęsinys, nes knygos užbaigimas nėra pilnas, išsprendžiantis visus knygoje kilusius klausimus ir sukelta intriga. Bet manau, kad knyga tikrai neverta tęsinio bei medžių ir popieriaus gadinimo šiai knygai spausdinti. Pigių romaniūkščių prikepta pakankamai daug.

Tikrai nerekomenduočiau šią knygą skaityti, nebent tikrai turite daug laiko ir negaila jį švaistyti brutualiems skaitiniams. Tai turbūt pati blogiausia mano skaityta knyga per kelis metus. Bet aišku, tai tik mano nuomonė. O mano draugas sakė, kad šią knygą tik į pečių.
Galutinis verdiktas - skaityti ar ne - visada lieka Jums.

Kaina: apie 8 eur, 2014 m., 541 psl.

Įvertinimas: 5/10 .

Perskaityta : 2016.09.11

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą