2016 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Išbandžiau | "Būk" nagų lako valiklis - gelis 2in1 su vitaminų kompleksu


"Būk" nagų lako valiklis - gelis 2in1 su vitaminų kompleksu, 150ml, apie 2eur - produktas supiltas į skaidraus plastiko buteliuką atsukamu, skaidraus plastiko kamšteliu. Atidarius jaučiamas aitrus acetono kvapas ir parfumuotos medžiagos. Pats skystis taip pat skaidrus su violetiniu atspalviu, skystas, bet buteliuke juda it gelinė priemonė.

Mano nuomonė:

Kad ir kiek naudočiau, ši priemonė manęs visai nežavi, ir kuo toliau, tuo labiau erzina. Nėra tokio nagų lako nuvalymo, kokį turėtų suteikti priemonė, turinti acetono. Plius produkto ant vatos reikia pilti daugiau, negu įprastai naudojant kitą nagų lako valymo priemonę. Nagus reikia gerokai patrinti, kad būtų švariai nuvalyti. Bandžiau tepti tiesiogiai ant nago, tačiau tai man visiškai nepasiteisino, tekdavo su produktu ant vatos gerokai pavalyti nagų laką.
Kvapas aštrus ir nemalonus, nors ir pridėta parfumuotų medžiagų. Taip pat sudėtyje pridėta ir vitaminų, biotino, pantenolio, bet manau, kad mažai naudos, kai sudėtyje yra acetono...

Pliusai:

Gražus buteliuko apipavidalinimas, maža skylutė produktui išgauti.

Minusai:

Aštrus kvapas, neskalsus, prastai atlieka savo darbą, sudėtyje yra acetono.

Ar rekomenduočiau? Ne.

Ar pirkčiau dar kartą? Ne.



Gamintojo informacija:


Produkto sudėtis:



*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą