2016 m. rugsėjo 18 d., sekmadienis

Išbandžiau | "Rasa Clean Effect" dvifazis akių makiažo valiklis


"Rasa Clean Effect" dvifazis akių makiažo valiklis, 100ml, apie 3,99eur - nedideliės talpos buteliukas atkemšamu kamšteliu, užsispaudžia pakankamai tvirtai. Kad valiklis nebėgtų, skylutė apsaugota gaubtuku kamštelyje. Informacija apie priemonę pateikta keturiomis kalbomis, tačiau nenurodyta, kaip naudoti produktą (produktas dvifazis, tad prieš naudojimą jį būtina suplakti). Pats buteliukas patogus paimti į ranką, plastikas neslidus.
Priemonė sudaryta iš dviejų sluoksnių, kuriuos prieš naudojimą būtina suplakti. Priemonė skysta, suplakus tampa melsvo atspalvio, kvepia stiprokai it kokia mikstūra nuo kosulio ar stipraus poveikio kosmetika - kvapas nėra iš maloniųjų.

Mano nuomonė;

Priemonė puikiai nuvalo vandeniui atsparų makiažą, taip pat pagelbėjo nuimant ir prilipinamų blakstienų kuokštelius. Tačiau priemonės sudėtyje gausu parabenų ir mano buteliuko galiojimo laikas net iki 2018-02, taip kad kitą kartą nepirkčiau. Parduotuvėje rinkausi pagal kiekio ir kainos santykį, buvo pakankamai brangesnių produktų, tad neatkreipiau dėmesio į priemonės sudėtį. Šiaip priemonė gera, bet todėl ir kvapas toks ne itin malonus, kad joje pakankamai daug chemijos ir kenkiančių sudėtinių dalių. Taip pat ir buteliukas nėra pritaikytas pilti ant vatos diskelio, gan dažnokai prabėgdavo pro šalį.

Pliusai:

Gerai nuvalo vandeniui atsparų makiažą; puikiai veikia, kai reikia nuimti dirbtinių blakstienų kuokštelius; mažos talpos buteliukas patogus kelionėse.

Minusai:

Nemalonus kvapas; pilant ant vatos diskelio priemonė kartais prabėga; sudėtyje yra parabenų.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Ne.
Priemonės sudėtis:


Gamintojo informacija:

Švelnus akių makiažo valiklis skirtas atsparios ir ilgai išliekančios kosmetikos valymui. Lengvai nuvalo makiažą, tausoja paakių odą. Vitaminas E saugo odą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio ir suteikia jai sveiką švytėjimą.Tinka naudoti kasdien. Likučius patariama nuplauti vandeniu.

Skystą priemonę saugantis kamštelis, tačiau ne iš patogiųjų pilant priemonę ant vatos diskelio.


Buteliukas patogus paimti į ranką.


P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą