2016 m. rugsėjo 28 d., trečiadienis

Išbandžiau | "Nivea" Q10 Plus Anti Wrinkle paakių kremas


"Nivea" Q10 Plus Anti Wrinkle paakių kremas, 15ml, kaina apie 15eur - kartono pakuotėje slepiasi plastikinė, matiniu dangteliu užsukama tūbelė. Kremas kreminės konsistencijos, tirštas, skalsus, greitai susigeriantis, švelnaus kvapo, baltos spalvos.

Mano nuomonė:

Jau buvau minėjusi, kad paakių kremą nuo raukšlių mainau su drėkinančiu kremu, tad kai drėkinamasis paakių kremas baigėsi, atėjo metas nusipirkti kremą nuo raukšlių. Pasirinkau "Nivea". Kremas tikrai man patinka: greitai susigeria, skalsus, pamažina smulkutes raukšleles apie akis. Stebuklų nepadarys ir paakių odos neišlygins per 4 savaites, tačiau puikiai padės esamoms raukšelėlms negilėti, drėkins odą. Beje, šį kremą patariama naudoti nuo 30 metų, nors aš tiek ir nepasiekusi, bet tokiais kremais geriau nepiktnaudžiauti bei naudoti retai. O jei poreikio nėra, pakanka ir drėkinamojo paakių kremo.

Kremo tūbelės manau turėtų užtekti iki pusės metų, kaip ir mano naudoto "Sebamed" - pakuotės tokio pat dydžio, abu produktai skalsūs, tiršti. Produktą naudoju beveik 3 mėnesiai, tad drąsiai galiu rekomenduoti. Vienas minusas būtų dėl pakuotės - pakuotė atsukamu kamšteliu, tad laikas nuo laiko spaudžiant tūbelę į ją patenka oras, kuris skatina produkto gedimą, tad artėjant link kremo naudojimo pabaigos, vertėtų pauostyti, patikrinti ant rankos, ar kremas vis dar tinkamas naudoti. Bet pats kremo tūbelės dydis yra labai geras, nes didesnis kiekis tiesiog sugestų ir produkto nesubaigus, jį reiktų išmesti.

Pliusai:

Neįkyrus kvapas, skalsi konsistencija, patogi pakuotė, pakankamas produkto kiekis, veiksmingas mažutėms raukšlelėms.

Minusai:

Atsukamas tūbelės kamštelis, perkant kremą pilna kaina - didoka kaina.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Taip.

Gamintojo informacija:


Rekomenduojama naudoti nuo 30 metų
KAIP VEIKIA:
Poveikis
Kremą naudojant reguliariai, formulė padidina natūralaus fermento Q10 ir kreatino kiekį odoje, veiksmingai kovoja su raukšlėmis iš vidaus, daro jas mažiau pastebimas ir padeda išvengti naujų raukšlių susidarymo. Švelni, greitai įsigerianti formulė specialiai sukurta švelniai paakių odai, ji mažina tamsius ratilus aplink akis.

REZULTATAS

Mažina ratilus aplink akis.
Akių srityje raukšlių pastebimai sumažėja jau po 4 savaičių.
Oda atrodo lygiau ir jauniau.

Kremo tinkamumas odai patvirtintas dermatologų ir oftalmologų. Priemonė tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius.
Taip pat siūloma naudoti dieninį kremą, naktinį kremą ir serumą.

Kaip naudoti? Kasdien tepkite gerai nuvalytą veido odą. Švelniai įmasažuokite į paakių odą.


Kremo sudėtis:

Aqua, Glycerin, Cyclomethicone, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Vegetable Oil, Nylon-12, Tapioca Starch, 1,2-Hexanediol, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Cera Microcristallina, Potassium Cetyl Phosphate, Paraffinum Liquidum, Hydrogenated Palm Glycerides, Ethylhexylglycerin, Trisodium EDTA, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Phenoxyethanol, CI 77891.

Paakių kremų apžvalgos:



*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą