2016 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

Išbandžiau | "Geomar" kreminis veido šveitiklis "Delicato"


"Geomar" kreminis veido šveitiklis "Delicato", 30 ml, kaina apie 1eur, pirkau "Eurokos" parduotuvėje - mažo kiekio pakuotė su užsukamu kamšteliu. Pakuotė žalsvos su rožine spalvos. Pati priemonė kreminės, labiau tirštos nei skystos konsistencijos, baltos spalvos su rožinėmis šveitimo dalelėmis. Kvepia gėlėmis.

Mano nuomonė:

Patiko, kad priemonė mažame kiekyje, tad ir pirkau išbandymui - ar patiks, ar ne. Lūkesčius pateisino, tačiau tai yra švelnus šveitimas ir priemonė skirta nestipriam šveitimui. Jei norėsis šiurkštesnio ar efektyvesnio šveitimo - teks rinktis kitą priemonę. Labai patiko, kad veidas po šio šveitiklio tampa švelnus ir daug efektyviau susigeria ant veido tepami kremai bei aliejai. Nors atrodytų priemonė nėra stipriai šveičianti, ir šveičiamųjų dalelių nėra tiek daug, tačiau poveikis tikrai juntamas.

Pliusai:

Švelniai šveičia, juntamas priemonės poveikis, malonios kreminės konsistencijos, kvepia gėlėmis, sudėtyje beveik visos sudedamosios dalys yra natūralios kilmės.

Minusai:

Nepatogus atsukamas kamštelis.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Taip.


Gamintojo informacija:


Sudėtis:


P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą