2015 m. spalio 18 d., sekmadienis

Išbandžiau | Rival de Loop Hydro veido kaukė


Rival de Loop Hydro veido kaukė. 1vnt, iki 1eur.

Jau antras vakaras kaip užsidėjau šią kaukę ir noriu parašyti atsiliepimą apie ją. Bet pirmiausia apie pirmąjį susidūrimą su kauke.

Prakirpusi pakuotę puoliau uostyti kas viduje, o ten kvapas it kokioje ligoninėje, toks medicininis, lyg vaistų, vienu žodžiu labai keistas. Išties išsigandau, kad nebūtų kokių nelabų chemijų pridėta. Po maždaug 5 minučių ryžausi ištraukti kaukės lapelį.

Kaukė buvo šlapia, smarkiai sumirkusi drėkinamąja medžiaga, tad jos drąsiai pakaks keliems kartams. Kaukės pavidalas - apvalios medžiagos gabalėlis su skylutėmis akims, prakirpimais nosiai bei skruostų linkiams.

Pirmas uždėjimas prajuokino, tad save nufotografavau ir draugui parodžiau, jis pasakė, kad aš kaip iš "Avinėlių tylėjimo". Na aš tikrai nebuvau panaši į ant pakuotės pavaizduotą merginą su nepriekaištingai uždėta kauke :))

Pasijuokus buvo smagu pamatyti ir kaukės naudą. Nuėmus kaukę ir grąžinus ją į pakuotę , kad nesudžiūtų, pamačiau, kad oda padengta kaukės drėgme ir bandžiau ją įmasažuoti, tačiau nesisekė. Bet tai ne bėda, nes kaukės likučiai labai gražiai susigėrė, tik liko lipnaus veido jausmas, bet tai pernelyg neerzino.

O ryte pabudau nuostabia veido oda. Švelni, lygi, prisiurbusi drėgmės, nakties metu atsigavo ir buvo it pas kūdikėlį. Kuo dažniau reikia tokių grožio procedūrų ir tokio naminio SPA ritualo, kai nereikia terliotis su skystomis ar itin tirštomis kaukių masėmis (nors ir jos reikalingos :) ).

Kalbant apie sudėtį, tai kaukėje yra avokadų aliejaus, kakavmedžių aliejaus, alavijo. Produkte nėra parabenų , silikono bei dažiklių. Kaukė tinka ir veganams. Štai kokia gera ši kaukė. Tik pastebėjau, kad po kaukės naudojimo veido oda būna paraudusi, įdomu kodėl.

Man labai patiko, kad sudėtyje yra alavijų, tai užtikrina drėkinimą. Taip pat labai patogu, kad kaukė servetėlės pavidalo - uždėjai, nuėmei ir gali miegoti. Po darbų tik to ir norisi - gilaus, ramaus ir grožio miego.

Būtų įdomu, jei ir Tu pasidalintum savo pamėgtomis bei veiksmingomis kaukėmis komentaruose :)

Gamintojo informacija

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą