2015 m. gruodžio 8 d., antradienis

Išbandžiau | Versace Bright Crystal Absolu EDP 3-jų produktų rinkinys


Dėžutė atkeliauja plastikinėje įmautėje. Pati dėžutė spindi sidabro raštais rožiniame fone, atrodo gan puošniai ir išskirtinai.


Pakuotėje yra parfumuotas kūno losjonas, 50ml ir 10ml EDP kvepalų buteliukai. Mažesnio rinkinio kaina 33,19 eur. Mano rinkinio kaina didesnė - virš 50eur.  Rinkinio su kosmetine kaina - 69,99eur.

Atskirų buteliukų pirkti būna 30ml, 50ml ir 90ml pakuotėse. Kainos nuo maždaug 30 eur, kaina priklauso nuo akcijų. Pirkti galima rasti didesnėse internetinėse parduotuvėse bei stambesnėse grožio prekių ir kvepalų parduotuvėse.

Gamintojo nuotrauka




Gėlinis/vaisinis/muskuso kvapas moterims

Absoliutus jausmingumas. Absoliutus gaivumas. Absoliutus skaidrumas. Absoliutus gundymas.

Versace Bright Crystal Absolu, vieno iš mėgstamiausių kvepalų pasaulyje intensyvesnė versija, kurioje Bright Crystal dvasia pakylėta iki absoliuto!

Dėl didesnės kvapo koncentracijos aromatas yra dar labiau svaiginantis ir ilgiau išliekantis. Prabangus ir gundantis Versace aromatas padės kiekvienai moteriai atskleisti kerintį moteriškumą.

- Viršutinės natos: kvapusis citrinmedis, granatas;
- Vidurinės natos: lotosas, bijūnas, avietė, magnolija;
- Pagrindinės natos: ambra, muskusas, raudonmedis.



Losjonas baltos spalvos, kvapnus.


Mažasis buteliukas labai patogus įsimesti į rankinę ar vežtis į keliones. Itin gražus jo kamštelis - spindintis auksu bei dekoruotas "Versace" logotipu.



Kvepalai išsilaiko tikrai ilgai, drabužiai kvepia net ir kitą dieną, o jei pūsteli vėjelis, tai nuo kūno dvelkteli malonus kvepalų aromatas. Šie kvepalai man vieni mėgstamiausių, ir kvapas yra tikrai nuostabus, dieviškas, gaivus ir kartu toks moteriškas, man sunku juos apibūdinti, bet tai vieni geriausių kvepalų kokius esu naudojusi. Jie tikrai moteriški, suteikia pasitikėjimo savimi, įkvepia moteriškiems žygiams bei savęs lepinimui.

Rekomenduoju juos kiekvienai moteriai įsigyti sau, ar geram vyrui, kuris nori nustebinti savo mylimą moterį, tai išties vertinga ir prabangi dovana juk tai "Versace". Ir jau vien buteliukai kaip meno kūriniai :) o dar dangiškas kvapas... :)

Buteliukas storo stiklo su kristalą primenančiu kamšteliu, ant kamštelio taip pat yra ir "Versace" lopotipas. .




Išėmus baltą formą, kurioje supakuoti buteliukai, dėžutę galima panaudoti smulkmenoms susidėti. Vidus taip pat spindi sidabru.


Dėžutės dangtelio vidus - rožinis.


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera.

1 komentaras:

  1. vaikiški kvepalai, tokie moterims tikrai ne. moteris turi kvepėti kokybiškai, sodriai, nišiniai kvepalai būtent tą ir duoda.. unikalumą, pasieškokit patinkančių natų ir kvepalų ziuzi.lt

    AtsakytiPanaikinti