2016 m. balandžio 11 d., pirmadienis

Išbandžiau | Green Feel priemonės - šampūnai, dušo želės, rankų kremas ir plaukų kaukė


Mano apžvalga buvo skelbiama Drogo testuojamų produktų puslapyje.

Testavimui gavau 6-ias "Green Feel" skirtingų priemonių pakuotes. Pačios produktų pakuotės tvirto balto plastiko, su žaliu atkemšamu kamšteliu, tad patogu naudoti, nes produktas patogiai subėga, tačiau produktui besibaigiant (taip buvo su plaukų balzamu-kauke) dėl tvirtos plastiko pakuotės buvo sunku išspausti tirštesnį produktą. Visų produktų pliusas - sudėtyje esantys vaisių ar augalų ekstraktai, kurie suteikia priemonėms papildomo pranašumo bei malonaus kvapo.


"Green Feel" dušo želė su agurkų ir alavijų ekstraktais - produkto konsistencija gan skysta, žalsvai skaidrios spalvos, intensyviai kvepia agurkų gaiva, po maudynių kvapo nelieka. Putoja saikingai, tiesiogiai ant kūno tepant priemonę lieka slidumos jausmas (ant dušo plytelių taip pat, tad nepaslyskite). Dušo želė odos nesausina, nuprausia odą, o prausdamasi jaučiu malonų agurkų aromatą, kuris man patinka. Pliusai - po priemonės naudojimo oda neišsausėjo, liko maloniai švelni, padrėkinta; priemonė maloniai kvepia, kvapo gaivumas itin tinkamas vasaros maudynėms. Minusai - skysta konsistencija bėga tik atidarius kamštelį.

"Green Feel" dušo želė su agurkų ir alavijų ekstraktais SUDĖTIS


"Green Feel" kreminė dušo želė su vaisių ekstraktais - produkto konsistencija skysta, skaidriai gelsvos spalvos, kvepia vaisiais. Dušo želę mėginau ir su kempine ir be jos, tad galiu pasakyti, kad tepant tiesiogiai ant kūno jis tampa slidesnis, švelnesnis po prausimosi. Putoja ne per daug (bet priemonės norisi daugiau, kad geriau išputotų), produktas prausiantis apgaubia vaisių aromatu, po prausimosi kvapo ant kūno nebelieka. Ši dušo želė man patiko labiau nei su agurkų ir alavijų ektraktais, nes šaltuoju metų laiku norisi kreminės struktūros, o vasaros metu norisi gaivesnės, gelinės. Pliusai - malonus produkto kvapas, švariai prausia, švelnina kūną. Minusai - skysta konsistencija, kaip skystam produktui ne itin patogi pakuotė (norėtųsi, kad būtų su dozatoriumi); kreminė, slidi tekstūra nuglotnina ne tik kūną, bet ir dušo plyteles, tad reikia būti atsargioms prausiantis.

"Green Feel" kreminė dušo želė su vaisių ekstraktais SUDĖTIS


"Green Feel" drėkinamasis rankų kremas su goji uogų ekstraktu ir migdolų aliejumi - konsistencija tiršta, baltos spalvos, kvapas man primena putojantį vyną, toks ne visai natūralus, dirbtinis. Sudėtyje yra ne tik goji uogų ekstraktas, bet ir aromatas, stiprinantis kvapą, manau, kad su kvapu, kiek persistengta. Užtepus ant rankų kvapnumas kurį laiką išsilaiko, bet neerzina. Kremas greitai susigeria, lengva produkto tekstūra drėkina ir labai tinkama vasarai, kai nesinori rankų apsunkinti riebiu kremu. Pliusai - patogi, maža pakuotė, itin greitas priemonės susigėrimas į rankų odą, jaučiamas drėkinimas. Minusai - kvapas ne itin man patiko, bet tai skonio reikalas.

"Green Feel" drėkinamasis rankų kremas su goji uogų ekstraktu ir migdolų aliejumi SUDĖTIS


"Green Feel" plaukų balzamas - kaukė su rozmarinais ir alyvuogių aliejumi - kaukės konsistencija tiršta, baltos spalvos, kvepia rozmarinais. Produktas nustebino, nes jis pats gan lengvas , bet sugebėjo padaryti dažytus, pažeistus plaukus švelnius, nesiveliančius, sveikai atrodančius. 50 ml pakuotės užteko 3 kartams, likučius buvo gan sunku išspausti dėl tvirto plastiko pakuotės. Beje, šios kaukės-balzamo sudėtyje esantys rozmarinai ir alyvuogių aliejus stabdo plaukų slinkimą, skatina plaukų augimą. Tad šis produktas padės ir nualintiems plaukams, o norint sulaukti didesnio poveikio, skatinant augimą ar stabdant slinkimą, produktą reikia panaudoti reguliariai ilgai. Trijų naudojimo kartų neužteko įvertinti šiai gamintojų aprašomai produkto savybei. Pliusai - suglotnino, sušvelnino plaukus, jie nesivėlė, sudėtyje yra augalų ekstraktų ir alyvuogių aliejaus. Minusai - produkto reikia daug, dėl pakuotės tvirtumo sunku išspausti likučius, nepatiko kvapas.

"Green Feel" plaukų balzamas - kaukė su rozmarinais ir alyvuogių aliejumi SUDĖTIS


"Green Feel" šampūnas išsaugantis plaukų spalvą su įvairių vaistažolių ekstraktais - konsistensija skystoka, skaidrios žalsvos spalvos, kvepia žolelėmis. Produktas saikingai putoja, tad jo naudoju daugiau nei esu įpratusi, kad turėčiau gausų putojimą. Po plovimo plaukai neišsausėjo, bet balzamo ar kaukės būtinai reikėjo.

"Green Feel" šampūnas išsaugantis plaukų spalvą su įvairių vaistažolių ekstraktais SUDĖTIS


"Green Feel" šampūnas nuo plaukų slinkimo su dilgėlių ir ramunėlių ekstraktais - produktas skystokas, skaidrios žalsvos spalvos, kvepia dilgėlėmis, kvapas neerzina. Plaukus išplauna neblogai, jie neišsausėjo, bet balzamo ar kaukės poreikis buvo. Ar padėtų nuo plaukų slinkimo, pasakyti negaliu, nes testavimo laikas trumpas, vartodama ilgiau galėsiu pasakyti ar šampūnas išties veiksmingas.


POVEIKIS - duodu stiprų 3, nes išbandymo laikas trumpas, ir teigiamus pokyčius sukeliančio poveikio per jį nepajutau.
KVAPAS - 4, nes kai kurių produktų kvapas ne itin patiko.
PAKUOTĖ - 4, nes skystiems produktams norėtųsi pakuočių su dozatoriumi
PATOGUMAS NAUDOTI - vertinu 4, priemonių naudojiams nesudėtingas, galėtų būti tirštesnės, ne tokios skystos priemonės.

Ačiū "Drogas" už galimybę išbandyti naujas priemones bei atrasti daugiau lietuviškų priemonių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą