2016 m. gegužės 24 d., antradienis

Išbandžiau | Eveline 3D Glam Effect Long & Curl up blakstienų tušas


Eveline 3D Glam Effect Long & Curl up blakstienų tušas, juodas, 8ml, 4,49eur - siaura, juodo plastiko pakuotė, papuošta rožinio metalo spalvos detalėmis, šepetėlis klasikinis, su daug šerelių, turi specifinį kvapą.

Pirmas sluoksnis itin natūralus, tušas labai plonai dengia blakstienas, antras sluoksnis jau ryškiau, bet reikia daug dirbti, kad gražiai padengti ir nesulipinti blakstienų, nes šepetėlis paima gerokai daugiau priemonės nei reikia.

Priemonės nuvalymas labai lengvas - vienu brūkštelėjimu įmanoma pašalinti tušą, tad suprakaitavus ar net lietui užlijus, didelė tikimybė, kad tušas paliks pandos ratilus ar bent žymes.

Produkto pakuotė - siaura, tačiau ji išties per siaura šepetėliui. Šepetėlis ištraukiamas su daug tušo ant jo, tačiau kišant šepetėlį atgal dėl siauro kaklelio tušo perteklius lieka išorėje, kuris džiūsta ir trupa atgal į tą pačią pakuotę.

Pliusai: pagal pageidavimą pirmu sluoksniu galima išgauti natūralias blakstienas, antru - lėliškas blakstienas, pakuotė tvirtai užsisuka, gražus pakuotės dizainas, lengvai nusivalo.

Minusai: prastai laikosi - suprakaitavus lieka tušo žymės, nepatogi pakuotė šepetėliui - ištraukia per daug priemonės, o kišant atgal palieka perteklių išorėje, kaip už tokią kokybę - didoka kaina ("Essence" tušai ir pigiau, ir geriau).

Nerekomenduoju.





Siauras kaklelis - tušo perteklius nuo šepetėlio lieka išorėje

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą