2016 m. liepos 1 d., penktadienis

Išbandžiau | Avon Foot works tirpalas pėdoms mirkyti su magnio druska


"Avon Foot works" tirpalas pėdoms mirkyti su magnio druska, 100ml, 4,30eur, dabar parduodamas naujoje pakuotėje, aš pirkau senesnėje versijoje, su ženklia nuolaida, tiksliai kiek mokėjau nepamenu.

Produktas tirštas, kreminis, baltos spalvos, kvepia pipirmėtėmis. Buteliukas storo plastiko, stabilus ir patogus, kamštelis atidaromas, su papildoma apsauga nuo ištekėjimo.


Gamintojo aprašymas :

Priemonė ramina pėdų odą, padeda atsikratyti diskomforto pojūčio, paruošia pėdas tolesnei priežiūrai. Tirpalas pėdoms mirkyti su pieno baltymais ir magnio druska glotnina pėdų odą ir suteikia jai švelnumo, gaivina ir atpalaiduoja. Naudojimas: įliekite tirpalo į šiltą vandenį (15ml arba 1,5 šaukšto 4 litrams vandens) ir įmerkite pėdas.

Mano nuomonė:

Šį tirpalą naudoju pedikiūro vonelėms ir kojų mirkymui. Priemonę geriausia pilti į tekantį vandenį, nes į indą su vandeniu supylus reiks ranka maišyti, kad ištirptų ir vanduo nesuputos. Iš šios priemonės labiausiai tikėjausi vėsinančio efekto. Deja to nebuvo. Tad iš karto didelis minusas. Iš tikrųjų, tai jokio stebuklo nepajutau naudodama šį tirpalą, manau gal net ir vonios druska duotų didesnį poveikį, nei ši priemonė. Net ir kvapas jaučiamas tik prisilenkus prie pat vandens.

Pliusai : patogi pakuotė

Minusai : jokio poveikio, dėl tirštumo besibaigiant produktui jį bus sunku išgauti, ištirpinus vandenyje tirpalas beveik neskleidžia pipirmėčių kvapo.

Tikrai nerekomenduoju ir pati ateityje tikrai nekartosiu.

Nauja pakuotė (nuotrauka iš avon.lt)

Patogus pakuotės atidarymas

"Avon Foot Works" tirpalo sudėtis

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą