2016 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Kaip pasipuošiau namus šventėms

Iki švenčių belikus dviems savaitėms noriu pasidalinti kaip aš pasipuošiau namus. Nieko per daug ypatingo nėra, tačiau tai miela, neapkrauta ir jauku. Prieš Šv. Kalėdas dar planuojame pasipuošti gyvą eglutę arba bent jau eglutės šakų, kol kas tai tik planai.


Ant televizoriaus stovi senas laikrodis, prikeltas antram gyvenimui, tad šalia jo padėjau dekoratyvinę kompoziciją, blizganti, akį traukianti.


Prie televizoriaus padėjau ir naminio dažymo kankorėžių, kuriuos purškėme sidabriniais dažais iš flakonėlio. Labai gerai matosi spalva, su aukso spalvos dažais tokio gero efekto nebuvo.


Sieninė spinta taip pat turi savo papuošimą, kuris laikosi už rankenos.


Ant kompiuterio stalo puikiai tiko dirbtinės eglės vainikas, dekoruotas melsva girlianda ir mūsų dažytais kankorėžiais.


Pernai metais prieš pat gruodį nebeliko valgomų Advento kalendorių, tad buvau labai nuliūdusi. Todėl šiemet pasistengiau būtinai jį turėti, iš tikrųjų, net nepamenu kada man teko tokį turėti. Gal kažkada vaikystėje tiktai.


Kaip Kalėdos be kalėdinės gėlės - ji savo vietą rado ant šaldytuvo ir džiugina savo ryškią spalvą.


Šiemet taip pat esu pasidariusi ir Advento 4 žvakių kompoziciją, kuri labai paprasta - į padėkliuką sudėjau žvakes ir prie jų pabėriau kankorėžių, iš kurių kai kurie buvo dažyti auksinė spalva, nuotraukose matosi, tačiau realybėje beveik nesiskiria nuo nedažytų. Kitą kartą žvakėms palikčiau didesnius tarpus, nes dabar viena kitą tirpdo ir vaškas liejasi žemyn.



Virš miegamojo durų pakabinau nediduką vainikėlį su angeliuku. Kada nors tikiuosi pagaminti savo rankomis gražų kalėdinį vainiką.


Kaip ir kiekvienais metais, puošiu mažą eglutę, ji pastatyta miegamajame ant komodos, jai draugiją palaiko du Kalėdų seneliai (kol kas du :D). Eglutės puošyba panaši į pernykštį, šiemet vietoj sidabrinių atspalvių žaisliukų kabinau aukso atspalvių.



Artėjant šventėms pasikabinsime ir mirguliuojančių girliandų, kol kas nelabai pavyksta, nes langas labai "verkia". Taip pat ir el. 7 žvakių kompoziciją pasidėsime, juk kai daug šviesos ir Šaltąjį sezoną ištverti smagiau.

Komentaruose pasidalinkite kaip Jūs pasipuošėte namus.

Ramaus vakaro :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą