2017 m. rugpjūčio 5 d., šeštadienis

"Essence" naujienos - ruduo/žiema 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai


Madingi, aukštos kokybės kosmetikos produktai ir must-have asortimentas – tai pagrindinė "Essence" esmė! Jau nuo rugpjūčio vidurio keliausime į jaudinantį rudens/žiemos sezoną su naujausiais grožio produktais bei madingiausia „metalo“ tendencija.


 „Metal shock“ akių šešėliai.
Kreminiai itin pigmentuoti akių šešėliai išryškina akis suteikdami žavingą „metalo“ įvaizdį. Jų asortimente yra ir spalvų su blizgančiomis dalelėmis. 01-solar explosion, 02-stars and stories, 03-galaxy rocks, 04-supernova. Kaina apie 3.99€.
Antakių formavimo želė „make me brow“. 
Užpildyta... 3 in 1 – spalva, forma ir tankumas! Spalvą suteikianti antakių želė „make me brow“ tankaus šepetėlio pagalba užpildo nepageidaujamus tarpelius bei tobulai paryškina antakių liniją. 01-blondy brows. Kaina apie 2.79€.
„Instant volume boost“ neišsitepantis itin juodas blakstienų tušas. 
Dėl specialaus šepetėlio, kurį sudaro inovatyvūs šereliai, itin juodas tušas blakstienoms suteikia ypatingai didelę apimtį. Juo galima pasidažyti vos per 10 sekundžių. Kaina apie 3.39€.
„Instant volume boost“ neišsitepantis ir vandeniui atsparus blakstienų tušas.
Visą dieną išsilaikanti itin didelė apimtis bei atsparumas vandeniui! Dėl blakstienų išvaizdos nebereikia jaudintis dėka specialaus šepetėlio su švelniais šereliais ir vandeniui atsparios formulės. Šiuo tušu galima pasidažyti vos per 10 sekundžių. Kaina apie 3.39€.
„Superlast“ akių pravedimas. 
Puikaus padengimo, ypatingai ilgai išliekanti tekstūra. Dėl silikoninio ir flomasterio tipo hibridinio aplikatoriaus linija gali būti pravesta vos vienu brūkštelėjimu. Kaina apie 2.79€; vandeniui atsparaus pravedimo kaina apie 3.09€.
Šviesą atspindinti „strobing“ priemonė. 
Sukurkite švytinčius akcentus ant tam tikrų veido vietų arba padenkite jį visą su nauja šviesą atspindinčia priemone ir taip sukurkite gaivų, natūraliai atrodantį blizgesį. 10-let it glow. Kaina apie 3.39€.
„Prismatic hololighter“ lazdelė. 
Praktiška blizgi lazdelė dėka šviesą atspindinčių pigmentų skruostams suteikia holografinį užbaigimą.  10-be unique be a unicorn. Kaina apie 3.99€.
„Get picture ready“ kontūravimo paletė. 
Kontūravimo trio! Trys švelnios pudros tekstūros atspalviai padeda kontūruoti veidą lengvai kaip niekad! Šviesus atspalvis skirtas užakcentuoti aukščiausias veido vietas, šviesiai rudas – pabrėžia bruožus, o tamsiai rudas – sukuria krintančių šešėlių efektą. 10-get in shape. Kaina apie 4.49€.

Skaistalai „mosaic“. 
Sumaišykite. Trys puikiai suderintos spalvos išsidėsčiusios lyg mozaika ir sumaišomos tik prieš naudojimą tam, kad sukurtų tolygų atspalvį. Nuo ryškių koralinių tonų iki šilto bronzinio aukso bei šaltai rožinio atspalvių – tai skaistalai tinkantys kiekvienam odos tipui. 20-all you need is pink, 35-natural beauty. Kaina apie 3.39€.
01-mirror, mirror on the nail
02-me and my unicorn
03-I'm so fancy
04-a touch of vintage
05-under the sea
06-be my little mermaid
Nagų pudra „metal shock“. 
Sukurkite kvapą gniaužiantį veidrodžio efektą ant nagų: kol nagų lako pagrindas vis dar šiek tiek drėgnas švelniai užtepkite nagų pudrą. Sukurkite šaunius efektus su tamsiais nagų lakais. Visiškam veidrodiniam sidabro spindesiui išgauti naudokite skaidrų nagų lako pagrindą. Viską užfiksuokite „metal shock sealing“ viršutiniu nagų lako sluoksniu. Kaina apie 3.39€.
„Metal shock sealing“ viršutinis nagų lako sluoksnis.
Švelnus, vandens pagrindu pagamintas viršutinis nagų lako sluoksnis – privalomas nagų pudros „metal shock“ užtvirtinimui. Jis taip pat gali būti naudojamas ir su kitais nagų lakais. Kaina apie 3.39€




Nagų lakas „holo rainbow“.
Keturi nagų lakai su holografiniu efektu ir blizgiomis dalelėmis leidžia nagams suspindėti visomis vaivorykštės spalvomis. 01-hello holo, 02-holo-maniac, 03-holo rocks, 04-holo love.Kaina apie 3.09€.
„Metal shock“ lūpų dažai. 
Metalinės lūpos dabar yra karščiausia mados tendencija. Su šiais lūpų dažais galima itin lengvai sukurti fantastišką įvaizdį, be to, jie suteikia labai malonų pojūtį ir švelniai matinį užbaigimą. Kaina apie 3.79€.
„Vibrant shock“ lūpų dažai. 
Tokios šaunios spalvos, kaip mėlyna, rausva ir pilka su švelniai matiniu užbaigimu ir puikaus padengimo, nelipni tekstūra paverčia lūpas pačiomis madingiausiomis. Kaina apie 3.79€.
„Ultra last instant colour“ lūpų dažai. 
Šių lūpų dažų asortimente – didelis įvairių spalvų pasirinkimas. Vos prisilietus spalva puikiai pasidengia ir lūpoms suteikia lengvą, švelnų pojūtį. Ilgai išliekanti kreminė tekstūra, kuri neišdžiovina lūpų. Kaina apie 2.59€.
Minkštas lūpų kontūravimo pieštukas. 
Itin pigmentuotas, šilko švelnumo lūpų pieštukas su aksomo matiniu užbaigimu idealiai tinka lūpų kontūravimui. Kaina apie 1.09€.

*Pelės žymeklį užvedę ant nuotraukos galėsite pamatyti reikiamo produkto numeriuką ir pavadinimą. Paspaudus ant nuotraukos - ji padidės.


ANKSTESNI ĮRAŠAI:

"Catrice" naujienos - ruduo/žiema 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai ;


Riboto leidimo "Catrice" kolekcija "ProvoCATRICE“ .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą