2018 m. sausio 28 d., sekmadienis

Gruodžio pabaigtukai / empties 2017

Sveiki, mielieji, dalinuosi gruodžio mėnesio pabaigtukais, o tarp jų buvo kas labai patiko, o kas antro šanso jau nebeturės..


"Studio Essem hair" juodi antakių dažai, kaina 3,79 eur - patys mėgstamiausi antakių dažai, dažau jau turbūt 4-5 metus. Maišau juodą su ruda. o kodėl tik viena pakuotė? Kažkaip keistai, bet juodieji dažai baigiasi greičiau nei rudi, nors kaskart, maišydama dažus, stengiuosi abiejų spalvų dėti po lygiai.
Rūšiavimas - pakuotės ir instrukcijos popierius, oksidanto buteliukai ir dažų tūbelės į buitines.

"Douglas Aqua Focus" drėkinamieji bio-celiuliozėz paakių lapeliai, iš Advento kalendoriaus - poveikis vienkartinis ir toks silpnas, kad pati tikrai nepirkčiau šių paakių lapelių. Ir dar jie buvo labai plonyčiai, vos suvilgyti serumu. Nekartočiau.
Rūšiavimas - plastikas ir buitinės.

"Douglas Aqua Focus" drėkinanti sniego kaukė veidui, 15ml, iš Advento kalendoriaus - ši kaukė man tikrai patiko ir mielai kartočiau. Ji puikiai kvepėjo, veidą sudrėkino, jis tapo švelnus ir malonus liesti. Manau susigundyčiau įsigyti didesnio kiekio šią kaukę.
Rūšiavimas - plastikas.


"Margarita" micelinis vanduo su šermukšnių ekstraktu ir biokolagenu, 200ml, kaina 3,99eur - kvapas neerzinantis, patogi pakuotė, po naudojimo oda likdavo maloniai sudrėkinta. Naudojau makiažo valymo pabaigoje, kad nuvalyti paskutinius likučius, aišku mėginau juo valyti ir akių tušą, tačiau taip kaip pienelis tikrai nenuvalo. Tad vis dar esu linkusi micelinius vandenis palikti makiažo valymo pabaigai. Ar kartočiau? Manau, kad taip, nes produktas man tiko ir patiko.
Rūšiavimas - plastikas.

"Nivea pure&natural" valomasis pienelis, 200 ml, kaina apie 4 eurus - labai patiko naudoti, konsistencija maloni, gan graži sudėtis su natūraliais ingredientais, beveik nedirgina akių, jei patenka netyčia, puikiai nuvalydavo akių tušą, ir tikrai maniau, kad gausiu keisti savo favoritą į šį, bet jei tik ne kvapas. Kvapas man labai nepatinka ir primena šlykščius kvepalus, tokius aštrius ir labai nemalonius. Nežinau ar kartosiu.
Rūšiavimas - plastikas.

"Signal" herbal fresh dantų pasta, 75ml, kaina 0,86 eur - pigi, bet tikrai nebloga dantų pasta, tikras atradimas. Vienintelis minusas yra pakuotėje - įstatytas kažkoks antgaliukas, tad baigiantis pastai jos idealiai išspausti nepavyks. Šiuo metu kartoju antrą pakuotę.
Rūšiavimas - plastikas.


"Dulgon" valomoji rankų želė, 50 ml, kaina apie 1,5 euro - patogus ir nedidelis buteliukas, želė kvepėjo alaviju, greitai susigerdavo, buvo skalsi. Žiemos laikotarpiu ši želė nepamainomas dalykas, norint pasisaugoti virusų. Pirkau "Eurokos" parduotuvėje. Rekomenduoju.
Rūšiavimas - plastikas.

"Beauty Formulas" rožių kvapo rankų kremas, 30ml,1,19 eur - turbūt patys mėgstamiausi man šie rankų kremai iš "Drogo", esu jau aprašiusi atskirame įraše. Kartosiu tikrai ne kartą, kai tik pamatysiu prekyboje. Ne tik skaniai kvepia, bet vakare patepus rankas, ryte jaučiama, kad kremas tikrai padėjo.
Rūšiavimas - plastikas.

"Nivea" invisible antiperspirantas, 50ml, apie 3,5 eur - nuo prakaito apsaugo, bet minusas - blukina rūbų pažastis. Ištikimai naudojau kelis metus, bet panorau kažko naujesnio ir kito kvapo, tad šiuo metu naudoju "Dove" antiperspirantą. O "Nivea" tikrai neblogas, ateityje kartočiau.
Rūšiavimas - stiklas.

"Dulgon" dezodorantas pėdoms, tinkamas purkšti ir į batus, 200ml, kaina apie 4 eurus - visiškai nepatiko ir tikrai nerekomenduoju jautrią kvėpavimo sistemą turintiems žmonėms, nes papurškus ir netyčia įkvėpus to kvapo apima kosulys. Nuo prakaito kvapo gal kažkiek ir apsaugojo batus, bet ta dezodoranto dulksna tikrai nemaloni. Pabaigt pabaigiau, bet daugiau tikrai nepirksiu, nes ne kiek naudos, kiek ligą galima įsitaisyti.
Rūšiavimas - pavojingos atliekos.


"Rasa" anticeliulitinis kūno gelis, kaina apie 5,49 eur - gerokai po galiojimo ši pakuotė, dar koks ketvirtadalis likęs, bet tenka atsisveikinti. Mačiau, kad net ir įpakavimą gamintojai pakeitę. Patiko, kad buvo masažinis antgalis - daug patogiau tepti, be to ir masažas. Kažkokio matomo rezultato tikrai nemačiau,bet naudoti patiko, ypač karštą vasaros dieną, nes maloniai vėsindavo šlaunis.
Rūšiavimas - buitinės.

"Isana" Plumeria dušo želė, 300 ml, pirkta Lenkijoje, kainavo berods apie 1 eurą, jei dar nemažiau, nepamenu, kiek tiksliai kainavo - malonaus kvapo, gausiai putojanti, truputį sausino odą, naudojosi taupiai, pati želė tiršta ir gelinės konsistencijos. Pakuotė tvirta ir neslystanti, kamštelis taip pat nenulūžo. Naudočiau dar kartą, bet tuo nepiktnaudžiaučiau, nes sausina kūno odą.
Rūšiavimas - plastikas.

"Dove" Oxygen moisture kondicionierius plaukams, 250 ml, kaina apie 5 eurus - plonesniems plaukams užtenka labai nedaug, tad produktas yra labai skalsus. Geresniam efektui įlašindavau kelis lašus aliejuko, tai buvo bene pati geriausia kombinacija. Ar pirkčiau dar kartą? Manau ne. Mėginsiu atrasti dar geresnių priemonių plaukams prižiūrėti.
Rūšiavimas - plastikas.


Kosmetiniai vatos krapštukai - patys pigiausi iš "Norfos". Jau beveik visada perku tik šiuos. Nes, o kam išlaidauti brangesniems, jei kokybė yra tokia pati.
Rūšiavimas - plastikas.
"K2r Colour Catcher" spalvas "sugaudanti" servetėlė skalbimo mašinai, mėginėlis - manau, kad geras dalykas, kai reikia skalbti kelių spalvų drabužius per vieną skalbimą. Aš nemaišiau baltų su juodais, bet įdėjau truputį leidžiančius spalvas rūbus, džinsus, ir po skalbimo servetėlę ištraukiau negražiai pilkos spalvos. Kitas dalykas, bijojau, kad neužkištų skalbimo mašinos ir nenukeliautų su vandeniu kur nereikia, bet viskas buvo gerai, servetėlė niekur nenuklydo.
Rūšiavimas - plastikas, popierius.

"Bolsius" rožių kvapo žvakė - puikus kainos ir kokybės santykis. Žvakę deginant kambaryje, tikrai juntamas žvakės skleidžiamas aromatas. Šias žvakes tikrai rekomenduoju. Kaskart, kai noriu įsigyti žvakių, dairausi būtent šios firmos.
Rūšiavimas - plastikas ir buitinės.


Ankstesni įrašai:

Rugsėjo - spalio pabaigtukai / empties 2017 ;

Lapkričio pabaigtukai / empties 2017 .
P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Facebook
Instagram

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą