2018 m. vasario 24 d., šeštadienis

Išbandžiau | "Juvena" Pure Cleansing Refining Peeling veido šveitiklis


"Juvena" Pure Cleansing Refining Peeling veido šveitiklis, 100 ml, kaina "Kristianoje" 31,49 eur, pigu.lt nusipirkau už perpus mažesnę kainą - pakuotė minkštoko plastiko su itin tvirtu užsukamu kamšteliu, būna įpakuota į kartono dėžutę. Produkto konsistencija kaip kremo, tiršta, tačiau ant veido naudojant pasijaučia smulkios granulytės, kurios šveičia veidą. Kvapas stiprokas, specifinis, tačiau neerzinantis. Vienam kartui užtenka išspausti pupos dydžio produkto kiekį.

Mano nuomonė:

Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad pirksiu veido šveitiklį už tokią kainą, nes pilnai pakakdavo veido šveitiklio, kurio kaina keli eurai. Tačiau smalsumas nugalėjo ir tikrai dėl to nesigailiu. Už pakankamai nemažą kainą gavau didelį kiekį produkto, kuris yra skalsus ir greičiausiai viso net neišnaudosiu, nes kaip ant pakuotės nurodyta, kad po atidarymo naudoti 12 mėn., o produktą naudoju pusę metų ir net neįpusėjau.
Produkto naudojimas lengvas - sudrėkinus veidą, ant jo švelniais sukamaisiais judesiais tepti šveitiklį, nuplauti ir nusausinti. Po šveitiklio veido oda jaučiasi pamaitinta, švelni, tik jeigu iškart nepatepu kremo ant veido, po kurio laiko pradeda jaustis odos tempimo jausmas, tai ne itin patinka, tačiau bendras šveitiklio poveikis man patinka ir pliusai atsveria minusus.

Pliusai: skalsus; didelis kiekis; po naudojimo veidas švelnus ir pamaitintas.

Minusai: užsukamas kamštelis; didelė kaina (jei perkama ne pigu.lt); po panaudojimo nepatepus kremu ima tempti veidą.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Taip.
Priemonės sudėtis:


Gamintojo informacija:

Juvena, tai prabangi šveicariška kosmetika Jūsų grožiui!

Odai, kuriai reikia tobulumo, lygumo ir šiek tiek skaistumo!

Visiems odos tipams.

Šis kreminis veido šveitiklis, savo sudėtyje turintis bambuko dalelių, kinrožės sėklų ekstrakto bei Vitamin Prepare kompleksą, efektyviai pašalina negyvas odos ląsteles, leidžia odai atsinaujinti.

Švelniai šveičia bei valo odą.

Oda tampa juntamai švelnesnė, minkštesnė, švaresnė, elsatingesnė.

Naudojimas: naudokite vieną ar du kartus per savaitę. Švelniais masažuojamaisiais judesiais įtrinkite ant drėgnos veido odos. Kruopščiai nuplaukite vandeniu.


Apžvalgoje pateikta mano asmeninė nuomonė.
P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą