2018 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Pirmasis įspūdis | "Essence" ir "Catrice" naujienos *


Šioje pirmojo įspūdžio apžvalgoje pasidalinsiu vasaros naujienomis iš "Essence" ir "Catrice", taip pat keliomis priemonėmis iš riboto leidimo kolekcijų. Ačiū "Essence" ir "Catrice" atstovams už galimybę išbandyti naujienas.

"Essence"


Birūs blizgučiai "Get your glitter on!", 9 g, 3,39 eur - blizgučiai skirti makiažui, nagams dekoruoti. Buteliukai stikliniai, kompaktiški, atsukamais kamšteliais.
01 Star child - blizgučius sudaro skirtingų dydžių sidabro spalvos žvaigždės.
03 Life of the party - rožiniai blizgučiai su holo tviskėjimu, kurie yra apvalūs, penkiakampiai, šešiakampiai ir kitų formų.
Puikūs blizgučiai, kurie puikiai pasitarnautų puošiantis teminiam vakarėliui ar naujiems metams.




Skysti lūpų dažai "Colour boost vinylicious", 8ml, 3,09eur, 07 bite me if you can - labai patogi tūbelė su atsukamu kamšteliu-šepetėliu, patogiai tepasi ant lūpų. Ant lūpų labai žvilga, pigmentacija nebloga, nors po kurio laiko nusivalo, apsitrina, subėga į raukšleles ir tikrai yra teplūs, tad su jais reikia atsargiai. Ši sodri raudona spalva atrodo tikrai įspūdingai. Mačiau, kad rudenį pasirodys matiniai skysti lūpų dažai šiose tūbelėse, laukiu nesulaukiu, nes matinius lūpų dažus labai mėgstu, o spalvos išties gražios bus.




10 - rosey glitz, 08 - flaming red

Lūpų dažai "Colour up!" shine on!, 3,5g, 2,59eur -įdomaus dizaino pakuotės su metaliniu blizgesiu ir lūpų dažų spalvą atitinkančiu kamšteliu. Spalvos tūbelėje atrodo ryškesnės nei užtepus ant lūpų, abu man kvepia pienišku šokoladu :)
08 - flaming red - spalva gan persišviečianti, kaip avietinė, labai žvilga, sakyčiau konsistencija kaip lūpų blizgesio, labai švelnus ir lengvas, tikrai tinkamas kasdienai.
10 - rosey glitz - taip pat persišviečianti spalva, žvilga drėgnumu, turi rudą atspalvį.




Blakstienų tušai "Super curl volume" 8ml ir "Volume hero power black" 7ml, 3,39eur - beveik visada perku blakstienų tušus su šepetėliais, kurie turi šerelius, nes visada dažydama blakstienas noriu sukurti lėliškų, užriestų ir ilgų blakstienų įspūdį. Su silikoniniais šepetėliais man nelengva įgauti tokį efektą. Šių blakstienų tušų šepetėliai taip pat silikoniniai ir skirtingų formų, "Super curl volume" tušo šepetėlis lenktas, kad būtų galima užriesti, o "Volume hero power black" tiesus. Abu šepetėliai turi daug šerelių, kamšteliai tvirtai užsifiksuoja. Parduotuvėje išsirinkčiau antrąjį tušą, kuris yra itin juodas. Kol kas jų netestavau, bet nekantrauju išmėginti.



"Glow to go" spindesio suteikiantis purškiklis, 50ml, 3,79 eur - buteliukas su atkemšamu kamšteliu ir su dozatoriumi, kuriuo patogu purkšti priemonę ant veido. Priemonė malonaus kvapo, suteikia rožinį žvilgėjimą. Nėra stambių blizgučių.



"Holo wow!" švytėjimo suteikianti priemonė 3,99 eur, 6g - pieštukinė švytėjimo suteikianti priemonė labai panaši į skystą švytėjimo suteikiantį purškiklį, nes abi turi rožinį žvilgėjimą. Priemonė tepasi lengvai. Manau, kad bus skalsi, nes užtenka nedaug produkto.



"Draw the line!" automatinis lūpų pieštukas, 0,25g, 05 - so un-grey-tful, 1,69eur - labai minkštas ir pigmentuotas automatinis lūpų pieštukas. Jo spalva kaip violetinės ir pilkos mišinys - tikrai įdomi ir neįprasta spalva. Kitas dalykas, kuris nustebino - pieštuko gale yra mini drožtukas, kuris išsitraukia patraukus už galiuko.



Vienintelė matinė - paskutinė dešinėje

Mano favoritė - rausva spalva antra iš kairės

Undinėlės šešėlių paletė, 7g, 4,49eur, 03 my shell is my castle - tikrai pasakysiu - esu nustebusi dėl šių šešėlių pigmentacijos gerąja prasme, ir spalvos labai gražios, tik iš tamsesnių spalvų galbūt norėtųsi didesnio tamsumo kaip ir dėžutėje, bet  visos kitos spalvos nerealiai gražiai atrodo. Dėžutėje iš viso dešimt akių šešėlių spalvų, iš kurių viena matinė - pati šviesiausia rožinė, ir devynios blizgios. Šešėliai puikiai dengiasi, didelio byrėjimo nepastebėjau, išgauti tamsesnes spalvas reikia pasluoksniuoti daugiau šešėlių, šviesios spalvos pakankamai gerai pigmentuotos. Galiu pasakyti, kad kaip už tokią kainą, šešėliai yra super kokybiški, pigmentuoti ir labai gražių spalvų. Dėžutė tvirta ir saugiai užsidaro, tad tinkama vežtis į keliones.

"Catrice"



Riboto leidimo "La La Berlin" gelis-bazė,15ml - gelį sudaro juodos spalvos pagrindas su gerai matomais blizgučiais. Pakuotė su dozatoriumi. Gelis skirtas suteikti veidui švytėjimo prieš pudrą arba gali būti naudojamas kaip švytėjimo priemonė. Man net ant rankos keistokai atrodo juodos spalvos pagrindas, bet rašoma, kad gelis, susilietęs su oda, tampa permatomas ir suteikia subtilų žvilgesį. Priemonės kvapas labai primena plaukų lako kvapą - aštrokas ir stiprus.





Riboto leidimo kolekcijos "Active warrior" lūpų rašalas, 8ml, 010 AdREDnaline, 4,69eur - pakuotė patogi, neslystanti, dangtelis dekoruotas vandens lašelių imitacija - atrodo, kad pakuotė iš tiesų būtų šlapia. Šepetėlis nedidelis, tad patogu tepti dažus. Spalva labiau oranžinė, bet kai pamėginau dažus nuvalyti nuo rankos, liko įsigėręs rožinis pigmentas. Tad dažams nusivalius nuo lūpų, liks pigmentas, kuris palaikys lūpų spalvą, kuri ilgai nenusivalys.



Riboto leidimo kolekcijos "Active warrior" maskuojamasis pieštukas, 4,19eur, 3,91 g, C01 Transparent - skaidrios spalvos bazė, skirta nuimti odos blizgesį, suteikti matinį efektą, užmaskuoti veido poras. Pakuotė primena klijų buteliuką, priemonės kvapas taip pat keistokas, specifinis. Mini dydis patogus keliaujant ar kasdienai.




"Spectra light" akių šešėlių paletė, 2g, 010 Manic pixie dream girl - paletę sudaro vieneri metalizuoti šešėliai ir dveji holografinio efekto. Metalizuoti šešėliai turi daugiau pigmento, holografiniai - mažiau. Instagram nuotraukose mačiau gražių akių makiažų su šiais šešėliais. Tepasi lengvai, švelnūs, byrėjimo nepastebėjau.

* Įraše aprašomas priemones atsiuntė kosmetikos gamintojų atstovai testavimui. Apžvalgoje pateikta mano asmeninė nuomonė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą