2017 m. rugsėjo 17 d., sekmadienis

Pavasario - vasaros pabaigtukai / empties 2017

Sveiki, mielieji, pavasarį užgriuvus darbams darbe, namie, darže natūraliai nebespėjau ateiti į savo tinklaraštį, o jei ateidavau - tik trumpam, įrašyti išbandyto produkto apžvalgą. O pabaigtukai kaupėsi kaip grybai po lietaus. Bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą galiu pasakyti - ši pabaigtukų apžvalga bus bene pati didžiausia tinklaraščio istorijoje, tad Jums, mano skaitytojai, vienu metu pateiksiu apie 40 ir daugiau išbandytų produktų ir mėginėlių.  Pasiruoškite puodelį arbatos, kavos ar kompoto, pasidėkite sausainių ar šokolado irrr.. pradedam :)

DANTŲ PRIEŽIŪRA


"Colgate Total Whitening", 75 ml,kaina apie 2 eur - ką galiu pasakyti, už tokią kainą pasta kažin ar padarys akinamai baltus dantis. Nėra ko tikėtis. Man svarbu, kad suteikia bazinę švarą ir mėtų kvapą. Kažkodėl dažniausiai renkuosi "Colgate" dantų pastas, turbūt todėl, kad jos mano dantims kasdienai labai patinka.
Rūšiavimas - plastikas C/LDPE, kombinuota pakuotė.

"Signal White now instant triple power gold", 50 ml, kaina apie 3 eur - dantų pastos spalva tokia kaip ir pakuotės - ryškiai mėlyna, tad valantis dantis kiek juokinga būna. "Signal" pastos beveik visos duoda laikiną šviesesnį dantų atspalvį, bet jis labai laikinas. Minusas, kad mažas kiekis ir gana greitai baigiasi.
Rūšiavimas - plastikas C/LDPE, kombinuota pakuotė.

"Signal White now glossy chic", 50 ml, apie 3 eur - nepajutau matomo rezultato naudodama šią dantų pastą, tiesiog gerai išvalydavo ir duodavo gaivų kvapą. Baltesnių dantų nepastebėjau. Vėlgi minusas, kad labai greitai baigiasi. Pilna kaina neverta pirkti, geriau palaukti akcijų, kai būna 1+1, ar kitokių.
Rūšiavimas - plastikas C/LDPE, kombinuota pakuotė.

"Colgate Max White"125 ml, apie 2 eut - baltesnių dantų nepadarė, bet kasdienai tinkama švelni ir neerzinanti pasta. Konsistencija skaidri su kristaliukais, išsiplovus dantis jaučiamas gaivos kvapas.
Rūšiavimas - plastikas C/LDPE, kombinuota pakuotė.

Visas aukščiau aprašytas dantų pastas naudočiau dar kartą, viskas priklauso nuo to, kam taikoma geresnė akcija :)

MAISTO PAPILDAI


"Perfectil plus skin", 28 tabletės+28 kapsulės, su akcija pirkau už 12 eurų - labai daug tikėjausi iš šių vitaminų, tačiau nusivyliau - odai poveikio visiškai nepajutau. Kitas dalykas, po mėnesio, kai nustojau gerti šiuos vitaminus, pastebėjau, kad smarkokai ėmė slinkti plaukai, kadangi leidžiu ataugti natūralioms šaknims, nedažau šviesiais dažais, pastebėjau, kad krentantys plaukai yra tamsūs, kaip šaknys, o tai reiškia, kad jaunučiai plaukučiai kažkodėl nebesilaiko. Pastebėjau, kad geriant vitaminus, plaukai primaitinami, plaukų folikulai augina naujus plaukučius, tačiau nustojus gerti vitaminus, folikulai nebetenka kasdienių didelių kiekių vitaminų, nebeišlaiko plauko ir plaukai ima kristi. Tai yra mano pastebėjimas, bet manau ne viena mergina yra tą taip pat pastebėjusi. Ar kartočiau dar kartą? manau ne, nes odai skirtas kapsules dar ir nuryti gana sunku. Pirkčiau nebent standartinę "Perfectil" vitaminų pakuotę, kuri aprašyta žemiau.
Rūšiavimas - dėžutė - popierius.

"Jamieson" kramtomas C vitaminas, 3-jų skirtingų skonių, 120 tablečių, kaina iki 6 eur - labai patiko, kartosiu tikrai dar kartą, ypač patogu darbe - įsidedu į mažą dėžutę ir sukramtau po kelias tabletėles. Tikrai patogu, nes nereikia užgerti, o dar ir skanu. Dažnai būna piniginei draugiškos nuolaidos, rekomenduočiau šiuos vitaminus ir vaikams.
Rūšiavimas - plastikas HDPE.

"Perfectil original", 30 tablečių, kaina maždaug apie 10 eurų - skaityti nuomonę aukščiau. Šios man labiau patinka, nei aukščiau minėtosios. Tad jei naudočiau, tai tik šias.
Rūšiavimas - dėžutė - popierius.

PLAUKŲ PRIEŽIŪRA


"Nivea diamond volume care", 200ml, kaina apie 3 eurai - didesnės apimties mano plaukams tikrai nesuteikė, tiesiog plaukus buvo lengva iššukuoti, jie buvo pamaitinti ir švelnūs. Maloniai kvepėdavo.
Rūšiavimas - plastikas HDPE.

"Čistaja linija" dilgėlių šampūnas, 250 ml, kaina apie 3 eur - naudodama šį šampūną pastebėjau, kad plaukai slinko mažiau. Galvoju, ar tik nereiks įsigyti dar poros buteliukų, nes dabartinį plaukų slinkimą nežinau kaip suvaldyti. Tik vienas minusas - po šio šampūno plaukai tampa kieti, susivėlę ir būtinai reikia kondicionieriaus ar kaukės, šios situaciją pataiso.
Rūšiavimas - plastikas PP.

"7th Heaven" arganų aliejaus plaukų kaukė, 25 ml, 1,49 eur - šio gamintojo kaukės man patinka, kai norisi kažko naujo plaukams - trumpam ir nebrangiai. Iš tikrųjų, džiaugiuosi, kad parduotuvėse galime rasti įvairių produktų plaukams  prižiūrėti. Šią kaukę sunaudojau per maždaug tris kartus, ji skalsi, puikiai geriasi į plauką, jį pamaitina. Pliusai - kaukė natūrali, nebandyta ant gyvūnų. Apie to paties gamintojo kokosų kaukę esu aprašiusi čia. Kokosų kaukė visgi patiko labiau.
Rūšiavimas - plastikas.

RANKŲ KREMAI


"Palmer's" kakavos sviesto rankų kremas, 60 g, 3,99eur - išsamiai galite paskaityti atskirame įraše. Tačiau galiu dar papildyti, kad kremas velniškai greitai baigėsi, ir visgi, stipriai išsausėjusių rankų nesugebėjo atgaivinti. Ar pirksiu dar kartą? Manau, kad ne. Kremo reikia daug, kiekis mažas. Šiaip formulė nebloga, bet manau, mes daugiau nedraugausime.
Rūšiavimas - plastikas LDPE.

"Rasa" riboto leidimo serijos rankų kremas, įkvėptas Agnės Kuzmickaitės, 30 ml, kaina apie 2 eur - kvapnus, gerai susigeriantis ir rankas švelninantis rankų kremas. Kaina aišku užkelta, bet produktas tikrai neblogas. Planavau padaryti atskirą įrašą, bet kadangi kolegės blogerės pakankamai jam dėmesio skyrė, aš nesiveržiau rašyti n-tojo įrašo :)
Rūšiavimas - plastikas LDPE.

"Beauty Formulas Rose" rankų kremas, 30 ml, 1,19 eur - neįtikėtinas rankų kremukas, kuris tapo šios vasaros atradimu. Jam taip pat jau yra paskirtas atskiras įrašas. Puikiai drėkina rankas, greitai susigeria, maloniai kvepia, kitą dieną rankos jaučiasi švelnios ir malonios liesti. Minusas, kad greitai baigiasi, bet kai kaina nėra didelė, galima jų, kad ir kelis per mėnesį sunaudoti - svarbu, kad efektas yra :)
Rūšiavimas - plastikas C/HDPE, kombinuota pakuotė.

BLAKSTIENŲ TUŠAI


"Eveline 3D Glam Effect" blakstienų tušas, 8ml, kaina apie 4 eur - visa mano nuomonė išdėstyta čia. Ji nei kiek nepasikeitė, nes po apžvalgos parašymo, aš jo nebenaudojau. Tiesiog labai prastas produktas. Nerekomenduoju. Bet kiek dar laiko prastovėjo mano kosmetinėje vietą užimdamas..
Rūšiavimas - buitinės.

"Essence Lash Princess" blakstienų tušas, 12ml, kaina 3,79 eur - pats geriausias pigiausias tušas ever. Jam esu paskyrusi atskirą apžvalgą - gerus produktus privalu apžvelgti. Šiuo metu naudoju kitą "Essence" blakstienų tušo naujieną, bet manau jai pasibaigus įsigysiu savo mėgstamiausiąjį vėl :) Tikrai bus kartojamas dar daug metų, kol tik bus prekyboje. P.S. pagal kiekį galite matyti, kaip mėgstu užtaupyti pasibaigusių produktų pakuotes... :D
Rūšiavimas - buitinės.

ANTAKIŲ IR NAGŲ PRIEŽIŪRA


"Essem Hair Studio" juodi ir rudi antakių dažai, iki 4 eur už pakuotę - kas nepraleidžiate nei vienų mano tuštučių įrašų žinote, kad šie antakių dažai mane paryškina jau turbūt kokie keturi metai. Bet jie vis dar atskiros apžvalgos neturi deja. Pasikartosiu - puikūs, ryškiai dažantys, nesukeliantys alergijos ar niežėjimo dažai. Tai dažai, kuriais pasitikiu. Naudojau, naudoju ir naudosiu.
Rūšiavimas - pakuotės ir instrukcijos popierius, oksidanto buteliukai ir dažų tūbelės į buitines.

Nagų lako valikis be acetono, 100ml, kaina iki 1 euro - pigus nagų lako valiklis, kurį galima įsigyti "Norfoje". Puikiai nuvalo nagų laką, aišku su stipresniu nagų laku reikia pavargti, bet man patiko jo veiksmingumas. Kitas dalykas - kvapas - toks truputį bjaurokas. Šiuo metu naudoju kito gamintojo valiklį. Ar dar pirksiu šį valiklį - nesakau ne, nesakau taip. Jei apie kvapą pamiršiu, tai tikrai įsigysiu :D
Rūšiavimas - plastikas HDPE.

VEIDO ODOS PRIEŽIŪRA


"Margarita ekologiška" veido drėkiklis, 150ml, kaina apie 3 eurai - šį kartą nesugebėjau pabaigti buteliuko ir bijodama, kad drėkiklis jau pagedęs, deja, išmesiu. Kažkada labai mėgau, bet ši vasara nepasižymėjo itin dideliais karščiais, tad nebuvo poreikio gaivintis ir drėkintis šiuo vandeniu. Produktas tikrai geras, bet kažkaip šiemet man jo netrūko. Veido drėkiklis turi atskirą apžvalgą.
Rūšiavimas - buteliukas plastikas PP, skysčio likutį išpilsiu.

"AA Natura Med pienelis ir makiažo valiklis su hialurono rūgštimi, 250ml, kaina 3,55 eur "Eurokos" parduotuvėse - dar vienas produktas, kuris yra kartojamas n kartų, ir tikrai dar naudosiu. Pilna apžvalga čia, rekomenduoju, jei ieškote nebrangaus ir gero produkto makiažui valyti.
Rūšiavimas - plastikas PP.

"Nivea" micelinis vanduo 3 viename, 200ml, apie 6 eurai - kol kas po "Biodermos" micelinio vandens šis yra antroje vietoje. Šiuo metu bandau dar kito Lietuvos gamintojo micelinį vandenį ir įtariu, kad "Nivea" išlaikys poziciją antroje vietoje. Tikrai nustebinęs produktas, rekomenduoju. Platesnė apžvalga čia.
Rūšiavimas - plastikas PP.

VEIDO KAUKĖS



"Rival de Loop" Hydro Booster veido kaukė - servetėlė - patikimas kaukė, kuri suteikia efektą apie kurį rašoma ant pakuotės. Jau esu rašiusi apžvalgą, bet dar papildyčiau, kad tai geriausias kaukės veidui atradimas. Rekomenduoju 150 proc. +kaukė tinkama veganams.
Rūšiavimas - pakuotė plastikas, servetėlė į buitines.

"Mitomo" veido kaukė su sraigių ekstraktu ir EGF, 1,99 eur - servetėlė dosniai pripildyta skysčio, užsidėjus teka visur, kur nereikia, bet tai ištveriama. Bet blogiausia, kad ši kaukė man nepadarė jokio poveikio. Lyginant šią ir aukščiau aprašytą mano naudotą kaukę - neabejotinai prisipirkčiau tik "Rival de Loop" Hydro Booster kaukių. Nes jos tikrai veikia! Tik ne ši... Šios tikrai nekartosiu.
Rūšiavimas - pakuotė plastikas, servetėlė į buitines.

MĖGINUKAI IR LŪPŲ PRIEŽIŪRA


"Vichy" Idealia drėkinamasis ir skaistinamasis kremas, 1,5ml - pasakiškai kvepėjo mėlynėmis, buvo malonu naudoti, kiekio pakako maždaug trims kartams, tad priemonės veiksmingumą įvertinti nepavyko. 
Rūšiavimas - plastikas.

"Clinique" Moisture Surge drėkinamasis želė konsistencijos kremas, 1,5ml - kremas drėkino, tačiau ne itin man patiko, nes nors ir vizualiai likdavo matinis efektas, tačiau veidą palietus jaučiamas riebumas ir tas lipnumas lieka ant pirštų. Iš kitos pusės kremas patiko, nes nekemša porų. Ir visgi, kremo pilnos pakuotės nepirkčiau, nes 30 eurų mokėti už tai, kuo nesu pilnai patenkinta - neverta. Konsistencija gelinė, šviesiai rožinė, skaidroka, kvepia maloniai.
Rūšiavimas - plastikas.

"Annayake" Ultra Time kremas nuo raukšlių, 1ml - per mažas kiekis ir nespėjau susidaryti nuomonės. Konsistencija tirštoka, gerai gėrėsi į veidą.
Rūšiavimas - plastikas.

"Vichy" Neovadiol kremas lėtinantis senėjimo požymių atsiradimą, 1,5ml - švelniai tepėsi ant veido, užteko maždaug trims kartams, matomų pokyčių nepastebėjau.
Rūšiavimas - plastikas.

"Biotherm" Aquasource drėkinanti veido želė normaliai ir kombinuotai odai, 1ml - labai patiko, man itin patinka želė pavidalo veido priežiūros priemonės, nes jos geriau susigeria ir nepalieka riebumo pojūčio. Ši gerai drėkina veido odą, tepdavau vakarais.
Rūšiavimas - plastikas.

"Palmer's" kakavos sviesto lūpų balzamas, 4g, kaina apie 2 eurus - labai patiko, kad priemonė išsukama, puikiai maitino lūpas, užtekdavo nedaug patepti, kad lūpos būtų prižiūrėtos. Priemonė skalsi, kvepėjo kakava.
Rūšiavimas - plastikas.

VATOS DISKELIAI IR KOSMETINIAI KRAPŠTUKAI


"Nežnost" kosmetiniai krapštukai, po 200 vnt, apie 0,60 eur - pirkti "Promo" parduotuvėje, pasirodė kiek smulkoki, bet sunaudojau. Abejoju ar kitą kartą pirkčiau, nebent, kaip visada, pamirščiau minusus :D
Rūšiavimas - plastikas LDPE.

"Nežnost" vatos diskeliai, po 150 vnt, kaina iki 1 euro - taip pat pirkta "Promo" parduotuvėje, kitą kartą tikrai įsigyčiau, o ir kaina visai gera. Rekomenduoju.
Rūšiavimas - maišeliai plastikas LDPE, raišteliai į buitines.

"Bella" vatos diskeliai, 80 vnt., iki 1 euro - taip pat neblogi vatos diskeliai. Man svarbiausia, kad vatos diskeliai nebūtų ploni. Tad realiai, dauguma jų ir tinka.
Rūšiavimas - maišelis plastikas LDPE, raišteliai į buitines.

KVEPALAI


"Roberto Cavalli" kvepalų mėginukas, 1,2ml - gėlių kvapas, gan prabangus, tačiau man nepavyko jį prisijaukinti. Kažkuo nepatiko, nors bjaurus tikrai nėra, kvepintis galėjau. Bet tai nebuvo mano kvapas. Išsilaiko gan ilgai.
Rūšiavimas - plastikas buteliukas, kartono dėkliukas - popierius.

"Angel Schlesser" Pour Elle tualetinis vanduo, 30ml, kaina apie 40 eurų be akcijų ("Kristianoje") - atrastas mėginuko pagalba, gan greitai sunaudojau, nes intensyviai kasdien naudojau šių metų pradžioje. Labai mėgstamas kvapas, tikrai dar norėčiau įsigyti buteliuką, tik šįkart 100ml. Jie puikiai laikosi, visą dieną kvapą aplink save galima jausti. Rekomenduoju. Apžvalga.
Rūšiavimas - plastikas kamštelis, buteliukas - stiklas.

"Puma" Urban Motion tualetinio vandens mėginukas, 1,2ml - aš labai mėgstu kvepalų mėginukus, man tai daug geriau nei parduotuvėje bandyti kvepalus, kuomet jie visi susimaišo ir net nebežinai kas patinka. Šis mėginukas pasitarnavo man atrandant itin patinkančius kasdieninius kvepalus- tualetinį vandenį. Tad įsigijau net 100ml buteliuką, kurį naudoju kasdien ir jau baigiu pusę jo išnaudoti :) Išsilaiko maždaug pusę dienos, tačiau rūbuose jaučiasi ilgiau.
Rūšiavimas - plastiko dėkliukas - plastikas, buteliukas - stiklas, kamštelis - plastikas.

PĖDŲ PRIEŽIŪRA


"Beauty Formulas" kvapą neutralizuojantis pėdų dezodorantas, 150ml, kaina apie 2,5eur - kvapas ne itin patiko, priemonė gan greitai baigėsi. Naudojau ne pėdoms, bet batams purkšti. Ar kartočiau? Taip, nes kvapas neerzino uoslės, nors ir nebuvo malonaus mėtų kvapo. Šiuo metu naudoju "Dulgon" purškiklį, kuris siaubingai užima uoslę ir imu kosėti, tad palyginus, "Beauty Formulas" tikrai geras.
Rūšiavimas - slėginė pakuotė - dėsiu prie spec. atliekų, kad išvežti į surinkimo punktą. 

"Fuss Wohl" batų dezodorantas, 50ml, kaina apie 1,5eur - malonesnio kvapo, nei aukščiau aprašytasis, patiko naudoti, nes tikrai apsaugodavo nuo nemalonaus kvapo. Gaila, kad kai pirkau, radau tik mažo kiekio buteliuką, norėtųsi didesnio, nes priemonė gera, veiksminga, o mažasis buteliukas greitai susinaudoja. Rekomenduoju.
Rūšiavimas - slėginė pakuotė - dėsiu prie spec. atliekų, kad išvežti į surinkimo punktą. 

"Montagne Jeunesse" 7th Heaven Soften kojinės-pėdų kaukė, viena pora kojinių, kaina 3,99eur - iš karto patariu šias kojines pasišildyti, ar prie savęs, ar ant radiatoriaus prieš dedant ant kojų, nes jos būna gana vėsios, ir uždėti šaltas būna nemalonu. Įspūdingo poveikio nepajutau, tiesiog padrėkino kojas ir tiek, tad kauke nusivyliau. Labiau veikė emociškai, kad tai ypatinga procedūra it SPA salone. Manau antrą kartą nekartočiau.
Rūšiavimas - plastikas pakuotė, kojinės į buitines.

"Margarita" dezodoruojamasis pėdų kremas su arbatmedžio aliejumi, 75ml, kaina apie 1,5eur - jau du metai ši priemonė yra tarp kasdien naudojamų priemonių, ir tikrai dar ilgą laiką nesitrauks iš mėgstamiausiųjų, nebent atrasčiau dar kažką geriau. Priemonė padeda išvengti nemalonaus pėdų kvapo, greitai susigeria. Kremas turi kuklią apžvalgą. Rekomenduoju.
Rūšiavimas - plastikas LDPE.

DEPILIACIJOS PRIEMONĖS


"Gilette Simply Venus 2" vienkartiniai skustuvai, 6vnt., kaina apie 3eur, tiksliai nepamenu - kažkaip nesisekė susidraugauti su šiais skustuvais, visgi man geriausi yra "Bic" ar kitokie, kurie yra pigiausi ir bene geriausi. Nekartosiu.
Rūšiavimas - plastikas, skustuvai - buitinės.

"Labell" normalios odos depiliacinis kremas su alavijais ir taukmedžių sviestu, 200ml, kaina apie 3-4eur buvo - gan greito veikimo, neerzinantis odos; didelis kiekis, tad pakankamai ilgai užtenka. Norėjau kartoti, tačiau prekyboje neberadau. Galbūt jau atsiradęs, rekomenduoju. Minusas - mentelė, man nepatiko ją naudoti, lenkta it skustuvas, aš mėgstu naudoti tiesias menteles.
Rūšiavimas - plastikas pakuotė, kartono dėžutė popierius.

"Pielor" depiliacinis kremas su maitinamaisiais aliejais ir ramunėlių ekstraktu, 100ml, kaina apie 3eur - labai užtaupytas pabaigtukas, nes dar pirktas prie lito, gal ir pabaigtas prie lito, bet vis neištraukdavau aprašyti pabaigtukų įrašuose, bet šįkart bus aprašytas šiame įraše. Depiliacinis kremas man patiko, gal kiek agresyvus, nes ilgiau palaikius, imdavo griaužti odą, tad reikdavo skubiai nuvalyti ir nuplauti odą, tačiau efektyvus, nes nereikdavo ilgai laikyti. Minusas nedidelis kiekis, dar vienas minusas - "Maximoje" dingo iš prekybos. Kažkaip nesiseka man, kai atrandu patinkančias depiliacines priemones - jos dingsta iš prekybos. Gamintojas - Turkija, netestuota ant gyvūnų. Rekomenduoju, jei kažkur pamatysite.
Rūšiavimas - plastikas HDPE - pakuotė, kartono dėžutė - popierius.

KŪNO PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS


"Natura Siberica" dušo želė "Vitaminai odai", 400ml, kaina apie 5eur - puiki dušo želė, kuri nesausino, nejautrino, nealergizavo kūno odos. Tikrai rekomenduoju. Tik man atrodo, kad įpakavimas pasikeitė, nes šiame neradau pirkti. Dušo želė be SLS, parabenų. Sudėtyje yra Sibiro augalų ekstraktų ir aliejų. Pirkdami "Natura Siberica" produktus padedame išlikti Sibiro tautelėms, kurios renka gaminamai produkcijai žoleles, gėles.
Rūšiavimas - plastikas.

"Lirene" SOS raminantis pienelis po saulės vonių, 150ml, kaina apie 5eur - labai patiko naudoti šį pienelį, nebūtinai po saulės vonių, bet ir pristigus drėgmės odoje, tai būdavo pakankamai gera pagalba atgaivinti odai. Jau nekalbu apie tai, kokį lengvumą duodavo patepus nudegimus saulėje - atvėsindavo, nuramindavo odą. Tikrai rekomenduoju. Pakuotė išnaudota iki paskutinio lašelio.
Rūšiavimas - plastikas LDPE.

"Iwostin" apsauginis kremas nuo saulės SPF 25, 75ml, kaina apie 10eur - kremu patepus matydavosi baltas sluoksnis ant veido, tai tikrai ne itin patiko. Kremą sunkiai sekėsi naudoti, tiesiog nesinorėdavo imti, nes SPF apsauga pakankamai maža ir šviesų veidą vistiek nudegdavau ar tepdavausi kremu ar ne. Deja, į šiukšlių dėžę iškeliauja puspilnė pakuotė. Nemanau, kad kartočiau, nebent pirkčiau su didesniu SPF. Kremo duomenys: SPF 25, UVA 10, Tinosorb M, Antileukine 6.
Rūšiavimas - buitinės, kartono pakuotė - popierius.

"Nivea" Invisible antiperspirantas, 50ml, kaina apie 4eur - kartoju n-tąją pakuotę, tačiau kuo toliau, tuo labiau pastebiu, kad spalvotų rūbų pažastys išblunka naudojant šį antiperspirantą. Nejaugi gamintojas kažką pakeitė sudėtyje.. buvo mėgstamiausias, tačiau šiuo metu svajoju apie "Dove" dezodorantą agurkų kvapo.
Rūšiavimas - buteliukas stiklas, kamštelis plastikas.


P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą