2017 m. spalio 1 d., sekmadienis

Išbandžiau | "Catrice" IcoNails Brown Collection nagų lakas Nr. 02 - Sophisticated Vogue


"Catrice" IcoNails Brown Collection nagų lakas Nr. 02 - Sophisticated Vogue, 10,5ml, kaina apie 2.89€ - buteliukas stiklinis su papildomu atkemšamu aukso ir rudos atspalvių kamšteliu. Antras kamštelis juodas atsukamas su itin patogiu šepetėliu, kuris puikiai paskirsto laką ant nago. Nagų lakas tinkamas veganams.


Mano nuomonė:

Kuo toliau, tuo labiau susižaviu "Catrice" nagų lakais. Jie kas kartą nustebina itin didele nagų lakų pigmentacija, plačiu spalvų pasirinkimu bei geru išsilaikymu. Aišku būna ir išimčių, tačiau pliusai persveria visus minusus.
Kalbant apie šį nagų laką jo spalva rudai pilkšva su metalo atspindžiu, kas kartą tepant ploniau - spalva švelnesnė, teptuku padengus daugiau produkto - spalva intensyvesnė ir tamsesnė. Spalva man gan neįprasta, tačiau šaltuoju metų laiku prie storų megztinių tikrai tinkama ir atrodo puikiai, be to šį sezoną į populiariausiųjų viršūnes sugrįžta metalo spindesys dekoratyvinėje kosmetikoje.
Patiko šio lako išsilaikymas - ant trumpų nagų užteptas padoriai išsilaiko apie tris dienas, padoriai vadinu tai, kad nusitrina nagų galiukai be nagų lako lupinėjimosi gabaliukais, kas būna su kai kuriais nagų lakais. Dažniausiai būna, kad kai nagų lakas gerai išsilaiko, tai jį sunku nuvalyti, su šiuo taip nėra, tad nuvalyti jį labai lengva ir galima spalvą ant nagų atnaujinti labai greitai. Nagų lako kaina nėra didelė, o jei būna akcijos, kaina tampa dar mažesne.
Nagų lako buteliukas būtų toks kaip visi, tačiau jis turi antrą papildomą kamštelį, kuris, mano manymu, nėra itin saugus, nes lengviau krestelėjus už kamštelio buteliukas iškrenta, ir pats antrasis kamštelis prie stiklinio buteliuko nelabai gerai užsifiksuoja, tad tikrai nežinau jo tikrosios paskirties. Visgi manau, kad šį buteliuką laikysiu be antrojo kamštelio, kad netyčia nenutiktų nelaimė - nesudaužyčiau nagų lako ant grindų ar stalo.

Aptarusi nagų laką pagal svarbiausius kriterijus kaina/spalva/dizainas/išsilaikymas/nuvalymas - šį produktą įvertinu 4 balais iš 5 galimų. Po pusę balo atitenka už spalvą ir buteliuko dizainą su dviem kamšteliais. Po pilną balą skyriau už išsilaikymą, nesikandžiojančią kainą bei lengvą nagų lako nuvalymą.

Pliusai: patogus šepetėlis; produktas puikiai dengiasi; lengva nuvalyti; neblogas išsilaikymo laikas.

Minusai: nežinia kam reikalingas antrasis kamštelis; norėtųsi dar ilgesnio išsilaikymo ant nagų.

Ar rekomenduočiau? Taip, šioje Brown kolekcijoje yra dar trijų atspalvių nagų lakų.

Ar pirkčiau dar kartą? Šios spalvos manau nekartočiau, tik dėl to, kad man ji gan neįprasta, tačiau šį buteliuką tikrai sunaudosiu, nes šaltuoju metų laiku norisi kiek kitokios nagų spalvos.
Nagų laką testavau be viršutinio sluoksnio nagų lako, kuris pagerintų lako išsilaikymą.



Gamintojo informacija:

Puikaus padengimo, „acai“ aliejumi paturtinta formulė suteikia itin spindintį užbaigimą. Su blizgiais ir neblizgiais efektais.

Nagų lako sudėtis:

INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, MICA, STEARALKONIUM BENTONITE, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, PHOSPHORIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Ankstesni įrašai:

"Catrice" naujienos - ruduo/žiema 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai ;
"Essence" naujienos - ruduo/žiema 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai .

*Produktas gautas išbandymui. Apžvalgoje pateikta mano asmeninė nuomonė, kurios neįtakojo "Catrice" platintojai.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Facebook
Instagram

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą