2014 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

Išbandžiau | Iwostin Aspiria Tri-Active drėkinantis antiperspirantas

Šio įrašo greičiausiai niekada nebūtų buvę, jei ne įvykis, kai apsirengiau palaidinę, ant kurios paprastas antiperspirantas "Nivea" palikdavo dėmes, o šis ėmė ir nepaliko. Tad supratau, kad apie šį produktą taip pat būtų įdomu sužinoti ir Jums, merginos bei nepakenktų ir vaikinams, nes, kaip suprantu, šis produktas yra unisex.

O šio produkto įsigijimo priežastis buvo tokia, kad vasarą, tiksliau rugpjūtį, siaubingai išsausėjo pažastys bei ėmė neestetiškai pleiskanoti, tad nusprendžiau paieškoti produkto, kuris padėtų išgelbėti padėtį ir sutvarkytų odą. 

Iwostin Aspiria Tri-Active Moisturising Antiperspirant, 60ml, rutulinis.

Produktas yra trejopo poveikio: stabdo prakaito išskyrimą, stabdo bakterijų, atsakingų už nemalonų kvapą, dauginimąsi, stabdo bakterinį lipoproteinų (apokrininių liaukų prakaito komponentų) irimą, atsakingą už nemalonų kvapą, drėkina ir ramina odos sudirgimus.

Mano nuomonė: produktą naudoju nuo rugpjūčio ir išnaudojau maždaug pusę kiekio, naudodama kasdien. Tikrai saugo nuo blogo prakaito kvapo, prakaito išskyrimo sumažėjimo nepastebėjau, prakaituoju kaip prakaitavus, tačiau oda atsigavo, buvo sudrėkinta, dingo pleiskanojimas. Ir be to pliusas, kad nepalieka baltų dėmių ar kažkokių matomų ratilų ant drabužių. Manau dar kartosiu šį antiperspirantą, tačiau man labai trūksta kvapo, kurį palikdavo "Nivea" antiperspirantas, tačiau bijau prie jo grįžti, nes mano nuomone, jis ir išsausino mano pažastų odą karštomis vasaros dienomis...

Pliusai: be alkoholio; skirtas jautriai odai; turi specifinį kvapą, bet ant kūno yra bekvapis, tad produktą laikau tinkamą tiek vyrams, tiek moterims; drėkina odą; saugo nuo nemalonaus kvapo net ir karštą vasaros dieną ar intensyviai dirbant fizinį darbą.

Minusai: produktas skystas, ir po pusės kiekio sunaudojimo ėmė tepti kamštelį, kuris užsukant tepa visą buteliuką; gan aukšta kaina, perkant ne akcijų metu.



 Sudėtis:


Galima įsigyti vaistinėse, kaina iki 30lt, verta palaukti akcijų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą