2015 m. rugsėjo 22 d., antradienis

Ebay pirkiniai II dalis

Sveikos merginos. Tęsiu pradėtą ebay pirkinių temą ir dalinuosi kitais 7 produktais, kurie beveik visi yra aksesuarai.


Labai norėjau įsigyti tetrio žaidimą, o kai pamačiau, kad jis yra ebay, tiesiog privalėjau jį įsigyti nedelsiant. Kainavo US $3.82, kiek daugokai atrodo, nes Lietuvoje ir už 10lt buvo galima įsigyti tuo metu (pirkau 2013metais). Kai gavau, jį reikėjo truputį pakrapštinėti, nes kažkas nekontaktavo, tačiau iki dabar jis veikia kuo puikiausiai ir primena vaiskystę :) Ar žinojote, kad tetrio žaidimas lavina rūšiavimo ir tvarkymosi įgūdžius, ugdo pedantiškumą bei kantrybę? Štai koks naudingas šis žaidimas ;) Pas tą patį pardavėją kur pirkau žaidimo neradau, tad pateikiu surastą ebay ir dar pigiau nei aš pirkau :)))



Mint green Geneva laikrodukas, atėjo tvarkingai supakuotas, pliusas, kad laikroduką veikti paleidau pati, nors tai neišgelbėjo nuo to, kad po pusės metų sustojo, ir nežinia ar įmanoma pakeisti bateriją. Apyrankė išties atrodo kokybiška, patvari. Tik jau sagtelė patamsėjo, ima juoduoti. O po stikliuku tvarkos nerasta, ten pilna dulkių. Kainavo US $1.91. Pardavėjas. Šiuo metu šis laikrodukas taip pat pigesnis, nei buvo kaina tada, kai aš pirkau.



7 apyrankių rinkinys - 3 didelės, 4 mažos. Kokybiškos, gavau nesutrūkusias, tvarkingai susegtas. Tiesa, nešiojant jos kiek pešioja rankų plaukelius, tad dėvėjimas kartais apkarsta. Apyrankės paprastos, tad pačiam nesunku būtų pasidaryti turint karoliukų. Kainavo US $1.16. Pardavėjo nuoroda.



Nuotraukose šis vėrinys atrodė prabangiai, tačiau gavau visiškai pigiai atrodantį papuošalą. Plius kai kurie akmenėliai suklyjuoti kreivai, ir pro kai kuriuos persišviečia priklijuotos dulkės. Taip pat papuošalas yra lengvas. Šio tikrai niekam nerekomenduočiau. Kainavo US $3.33.  Prekyboje pas pardavėją lyg ir nėra, out of stock.



Mėgstamas papuošalas, nešiojau ir atrodo gražiai, nėra prie ko prikibti, visi akmenėliai buvo savo vietose, nėra labai sunkus, ant kaklo atrodo gražiai. Tik grandinėlė ėmė juoduoti. Ilgį galima reguliuoti - segti arčiau arba toliau nuo kaklo. Rekomenduoju. Kainavo US $2.69.  Pardavėjas kitas nes kur pirkau jau nebėra.



Dar nespėjau nešioti šio papuošalo, jis gan sunkus ir stambus, kokybiškas, visi akmenėliai vietoje, vėlgi nebuvo prie ko prikibti. Papuošalas ryškus, akmenukai nenutrinti, atrodo prabangiai. Priglunda arčiau kaklo. Rekomenduočiau. Kainavo US $3.34. Tas pats pardavėjas dar turi. Pasirinkime 56 numeriukas.




Pabaigai pateikiu dar vieną kaklo papuošalą, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodė gražus, tačiau apvertus kitą pusę, dingo noras jį nešioti. Papuošalas sukabintas iškiliomis detalėmis, o taip pat klijų likučiai paaštrina situaciją ir tampa baisu nešioti, kad nesugadinti rūbų ar nesusidrąskyti odos. Šiaip papuošalas tikrai gražus ir kokybiškas, akmenėliai savo vietose, vėrinys nėra sunkus. Kainavo US $2.73. Pardavėjas  tas pats ir dar papuošalas pigiau.



Iškilių detalių sukabinimas

Klijų likučiai

Kviečiu pasidalinti ir savo pirkiniais sėkmingais ar nelabai.

Laukite trečiosios ebay pirkinių dalies.

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

2 komentarai:

  1. Privertėt nusišypsoti dėl to žaidimo :) tikrai, primena vaikystę :) jeigu būtų kur ant stalo, tikrai paimčiau ir pamaigyčiau :)

    http://www.misslily.lt/

    AtsakytiPanaikinti