2015 m. lapkričio 11 d., trečiadienis

Spalio popieriniai skaitiniai

Sveikos merginos, šiandien noriu aprašyti tai, ką skaičiau spalio mėnesį. Mėgstu skaityti, tai mano geriausias atsipalaidavimo būdas, nesvarbu ar rankose knyga ar žurnalas, man gera versti puslapį po puslapio. Tad kviečiu pasižvalgyti po mano skaitinius.

Žurnalai


Pirmasis laukiamiausias žurnalas tai Happy365. Tiek optimizmo, pozityvo, išskirtinių, bet realių gyvenimo istorijų tikrai ne visur rasite. O skaitant tiesiog pasineri į puslapius ir manęs nėra realybėje. Žurnalo straipsnių neaptarinėsiu, nes manau, kad neskaičiusių tiesiog nėra :) Dabar gyvenu laukimu ir trečiojo numerio, kuris turėtų pasirodyti lapkričio mėnesį :)

Dar ir dovanų gavau pirkdama žurnalą - Catrice Ultimate Color lūpų dažus, spalva 030 Ginger and Fred, su aukso spalvos blizgučiais.



Cosmopolitan 2015 rugsėjis - šis žurnalas man tapęs savotiška biblija, kurį atsivertus, kad ir po kelių metų, vistiek rasiu įdomių, nesenstančių straipsnių. Šio numerio redaktorės vedamasis skirtas poroms, draugaujančioms per atstumą, tam skirta ir straipsnių serija Meilės aistrų skiltyje. Grožio skiltyje man patiko toks kaip ir testukas "Išsirink tobulą pudrą per 20 sekundžių". manau tai itin naudinga. Tau apie tave skiltyje patiko straipsnis apie mus įtakojančius žmones, kurie yra mūsų aplinkoje, ir kaip pasirinkti sekamus pavyzdžius. "Parodyk viską, ką turi išskirtinio" straipsnis moko, kaip susikurti savitą stilių, užvaldyti socialinius tinklus, netgi sukurti savo asmenybės prekės ženklą - tai šties įdomu. Ekologijos temą paliečia mini skirsnis, kuriame svečiuojasi Živilė Vaškytė "8 žingsniai, kurie padės sutarti su gamta ir savimi". "Ar esi priklausoma nuo #filtrų?" straipsnis kalba apie tai, kad naudodamos įvairias programėles idealioms nuotraukoms sukurti, ignoruojame savo prigimtinį grožį ir dar labiau skiepijame nemeilę sau, o vertėtų stengtis save pamilti tokias, kokios esame. Aš myliu savo kūna dalyje gausu itin įdomių straipsnių ir netgi testukas, pagal kurį galime nustatyti savo fizines galimybes, kurį taip pat naudoja ir asmeniniai treneriai. Taip pat kaip visada numeryje Mankštos pratimai, šįkart su Ellie Goulding. Straipsnis "Kaip sveikai neaukoti figūros dėl motinystės" man bus aktualus ateityje, na kaip Dievas duos. Jis apie tai kaip sportuoti nėštumo metu, ir kaip atgauti formas po jo. Straipsnyje įtraukti patarimai ir kaip maitintis bei mankštos pratimai. "Bėk, mieloji, bėk" straipsnyje pateikiami receptai, skirti prieš bėgimo treniruotę, po bėgimo, maistas poilsiui ir jėgoms atgauti, vakarienė bėgimo išvakarėse. "Kokio maisto alksta tavo oda" duodami maisto patarimai bei receptai, skirti spuogams naikinti, sausos odos drėkinimui, smulkių raukšlelių naikinimui. Mados fotosesijoje Chiara Ferragni ir itin estetiškos nuotraukos. Kaip visada numeryje renginių topas; moteris sukrėtusi pasaulį - Vivian Maier; ir pagaliau, paskutinės vienišės dienoraščio įrašas, kuris jau senokai nederėjo su atsinaujinusio žurnalo koncepcija.


"Raktas" nr. 61 Sielos energija. Kaip meilė virsta laime, nr. 72 Intuicija. Išmoka skaityti likimo ženklus, nr. 78 Teisingas kelias. Vykdai pareigas - užsitikrini palaikymą .

Tai vieni įdomesnių žurnalų, kuriuos galima skaityti po kelis kartus, ir neskubėti skaitant, viską apmąstyti. Intensyviai dirbdama nespėdavau perskaityti pilnai, o vis naujesnių numerių temos taip pat aktualios ir įdomios, tad vieną savaitę tiesiog ėmiau ir skaičiau. Šiuos žurnaluus rekomenduočiau tiems, kas ieško atsakymų, siekia dvasinio tobulėjimo. Kaina nesikandžioja, galima geriau nepirkti pyragėlio, bet įsigyti šį dvisavaitinį žurnalą.


Knygos

Kas dar neskaitėte mano įrašų apie knygas, kviečiu paskaityti.


Katharina Hagena "Obuolių sėklų skonis"Nuoroda.


G. Eberlein "Autogeninė treniruotė ir sveikata"

Kviečiu pasidalinti ir savo skaitiniais komentaruose :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą