2015 m. lapkričio 17 d., antradienis

Išbandžiau | Sebamed balzamas-dezodorantas jautriai odai


Sebamed balzamas-dezodorantas jautriai odai, 50ml, iki 7eur, konsistencija skysta, baltos spalvos, kvapas it muilo, švaros, bet neerzina ir nesijaučia. Buteliukas storo stiklo, su kamšteliu, rutuliniu dozatoriumi, (prekyboje galima rasti naujesnio dizaino buteliukus).

Gamintojo informacija :

Be aliuminio druskų, be alkoholio, ypač švelnios formulės, efektyviai saugo nuo bakterijų ir blogo kūno kvapo.

Biologiškai aktyvios medžiagos suteikia kūnui ilgai išliekantį gaivumą ir tausoja jautrią odą, neužkemša prakaito liaukų, pasižymi antibakteriniu poveikiu. Nedirgina jautrios odos, galima naudoti po depiliacijos.

Produkto sudėtis :

Aqua, Talc, Squalane, Caprylyl Glycol, Zinc Ricinoleate, Parfum, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Malate, Disodium EDTA.

Mano nuomonė :

Ieškojau kažko natūralesnio be aliuminio druskų, alkoholio, kad nenuodytų organizmo. Ir galiu tiek pasakyti, kad naudojant tokį produktą tenka rinktis tarp naudos sveikatai ir naudos naikinant prakaitavimą. Po savaitės naudojimo, galiu atvirai pasakyti - mano pažastys verkė, nes atsikimšo visos odos poros ir taip prakaitavau, kad mano pažastų sritis drabužyje buvo galima gręžti. Labai jausdavosi, kad pažastys šlapios, be to, nors gamintojas ir rašo, ant ką tik nuskustų pažasčių geriau šio balzamo-dezodoranto netepkite, nes verksite jūs, kartu su pažastimis - produktas graužia sudirgintą odą. Nuo blogo kvapo kurį laiką apsaugo ,bet pasirenkite dažnam rūbų skalbimui.

Pliusai - saugo mūsų moterų krūtis (ir vyrų), nes yra be aliuminio druskų; be alkoholio - nesausina pažastų.
Minusai - balta konsistensija (talkas) tepa tamsius drabužius, graužia švariai nuskustas pažastis, prakaitavimo nesulaiko, bet atkemša poras ir imama dar smarkiau prakaituoti.

Tikrai nuvylė šis produktas mane, juo teptis galima manau tik namuose, nes viešoje vietoje, ypač vasarą, tikrai nenudžiugins jo naudojimas. Fiziškai aktyviems žmonėms jo visai nerekomenduočiau. Žiemos metu mėginsiu sunaudoti mainydama su Nivea antiperspirantu, kad kažkiek pasaugočiau pažastis ir krūtinę bei nereiktų išmesti puspilnio produkto, nes nėra pigus.

Parekomenduokite savo išbandytų ar naudojamų produktų be aliuminio druskų, vis dar noriu atrasti saugią priemonę savo pažastims.


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą