2016 m. spalio 30 d., sekmadienis

Spalio pabaigtukai / empties 2016

Praėjusią naktį grįžome prie žiemos laiko - šios dienos parą prailginome viena valanda. Nesu miegalė, bet šiandien pavyko ilgokai pamiegoti ir pailsėti, Į darbą tikrai bus sunkiau keltis, kai esu įpratusi prie savo laiko ir esu tikra vyturiukė. Nepatinka man laiko sukinėjimas. Kaip Jums? 

Gerai pailsėjusi, noriu pasidalinti viduriniojo rudens mėnesio pabaigtukais. Sąraše yra ir naujų ir mano pamėgtų produktų. Pradėkim.


"Eco Lab" sausų/pažeistų plaukų balzamas, 200ml, kaina iki 3eur - kas labiausiai patiko tai priemonės kvapas-gaivus, vasariškas.. Pats poveikis mano plaukams buvo per silpnas, norisi stipresnio maitinimo. Pliusas, kad produktas su pompa, tačiau priemonė yra gan tiršta, tad pabaigoje pyliau vandens, kad iškratyčiau. Ir dar kas, man pakliuvo brokuota pompa - nori atsisuka, nori ne. Planavau apie šį balzamą daryti atskirą įrašą, tačiau nėra ką daug rašyti. Nerekomenduoju. Manau šios firmos kaukė plaukams vertingesnė būtų.
Rūšiavimas - plastikas, 1PET.

"Neutrogena" maitinamasis kūno losjonas "Nordic berry" su šiaurinėmis gervuogėmis, normaliai ir sausai odai, 250ml, kaina apie 5 eur - gaila, kad pasibaigė ir gaila, kad dar keli buteliukai kūno kremų stovi, laukdami eilės sunaudojimui... Puikus kremas, su savotišku uogų aromatu, kuris kurį laiką lieka ant odos. Maitinimas idealus, oda tampa minkšta, pamaitinta, sausumo nei pėdsako nelieka. Plačiau esu aprašiusi šiame įraše. Besibaigiant priemonei, kai jos liko ant dugno, buvo keblu su pompa iškrapštyti, kiek kartų kračiau - nesuskaičiuočiau.. Ir viskas dėl to, kad priemonė yra pakankamai tiršta ir pompa ne viską pasiekdavo.
Rūšiavimas - plastikas, 2HDPE.


"Rasa" mandarinų aromato maitinamasis rankų kremas (riboto leidimo pakuotė), 75ml, apie 3-4eur - mandarinais man visiškai čia nekvepia, kvepia saldžiu pyrago kremu su cukruotais vaisiais ir vanile. Grynai kažką panašaus tekę valgyti, tad aromatas nori nenori užburdavo, kai tepdavausi rankas. Pats poveikis silpnas, vidutiniškas, vienai dienai. Plaunant rankas ar plaunant indus, rankos vėl išsausėdavo. Susigerdavo sunkiau, jei prieš miegą užtepdavau daugiau kremo, tačiau mažesnis kiekis puikiai susigerdavo, likdavo truputį lipnu ir oda blizgėdavo. Pardavime yra, taip pat juodoje pakuotėje, tik be A.Jagelavičiūtės minties ir kitokio dizaino. Rekomenduoju, jei rankos nereikalauja daug dėmesio.
Rūšiavimas - plastikas, 4LDPE.

"Margarita" dezodoruojamasis pėdų kremas su arbatmedžio aliejumi, 75ml, apie 1,5eur - mėgstamas ir jau ne pirmą kartą kartojamas produktas. Įrašas plačiau. Patinka, kad kažkiek sustabdo bakterijas ir kojų kvapas uždaruose batuose ir kojinėse taip greitai nepagenda.
Rūšiavimas - plastikas, 4LDPE.

"Colgate Advanced White" balinanti dantų pasta su mikro kristalais, 125ml, apie 1,5eur - po korėjietiškos pastos man ši buvo tokia šlykšti, kad nežinau kaip ir apsakyti.. Aprašiau korėjietišką pabaigtukuose. Ilgą laiką nebenorėsiu į šią pastą net pažiūrėti. Mėginu atrasti kažką panašaus į korėjietišką ar bent kažką natūralesnio. Šiuo metu naudoju "L'Angelica" dantų pastą.
Rūšiavimas - kombinuota pakuotė, plastikas, C, LDPE,90.


"Babuška Agafija" plaukų kaukė "Atstatomoji", 300ml, apie 2eur - šį kartą mano plaukams kaukė neįtiko. Pernai metų gegužės pabaigtukuose minėjau, kad man ji labai tiko. Deja, šįkart nuomonė kita. Galvos oda labai jautriai reagavo į kaukės patekimą ant odos ir imdavo rastis pleiskanų, nors kaukę vengdavau dėti ant šaknų. Ir plaukai nebebūdavo tokie švelnūs, Greičiausiai po vasaros plaukai tapo visiškai aikštingais ir jiems niekas netinka.. Dar ir siaubingas slinkimas prisidėjo...
Rūšiavimas - plastikas, 1PET.


"Cleanic sensitive" kosmetiniai vatos diskeliai, 110vnt., apie 1,5eur - ant pakuotės rašo, kad su alijošiumi, tačiau nei sudėtį radau, nei daugiau kas būtų apie tai užsiminta. Tiesiog paprasta vata, reikalinga kasdien.
Rūšiavimas - plastikas, be raištelių.

Kosmetiniai vatos krapštukai be pavadinimo, 100vnt, apie 0,60 eur "Norfoje" - mažesni už "Cleanic", visai neblogi ir greitai nenusimauna nuo plastiko pagaliuko. Be krapštukų neįsivaizduoju antakių dažymo. Plius jų maišelis užspaudžiamas, popieriaus etiketė išimama, tad pakuotę tikrai pasiliksiu, nes tikrai pravers mažiems dalykams laikyti :)
Rūšiavimas - plastikas (pakuotė), popierius (etiketė).


"Bolsius" braškių kvapo žvakė, apie 2eur - ruduo, žiema - tobuli sezonai uždegti žvakę, kai norisi jaukumo, šilumos. Pavydu tiems, kas turi židinį, jei tik turėčiau, susirangyčiau fotelyje priešais židinį, apsikločiau pleduku ir skaityčiau knygą, retkarčiais mesdama žvilgsnį į žaidžiančias liepsneles... Ką ir bepasakysiu, žvakės taip pat jaukumą duoda. O šios firmos man jos mėgstamiausios - ilgai dega, skleidžia aromatą ir labai tvarkingai išdega, ką galima pamatyti nuotraukoje.
Rūšiavimas - plastikas.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą