2016 m. spalio 25 d., antradienis

Youtube kanalai, kuriuos seku. IV dalis - merginos, kalbančios apie makiažą, aprangą ir ne tik

Sveiki, sugrįžtu su ketvirtąja Youtube įrašų dalimi. Išties šiame puslapyje prenumeruoju tikrai nemažai kanalų. Tačiau nereiškia, kad esu ištisai prilipusi ir viską iš eilės žiūriu. Net jei ir nemiegočiau, vistiek visko nesužiūrėčiau, tiesiog tai neįmanoma. Kasdien apsilankiusi prenumeruojamų kanalų sąraše, pažiūrėjusi kas naujo, stengiuosi atsirinkti tai, kas man aktualiausia, reikalingiausia ar tiesiog įdomu. Aišku, dar viskas atsiremia ir į laiką - kiek šiam, pavadinkim, hobiui, laiko galiu skirti. Rekomenduoju ir Jums galvos nepamesti ir nepamiršti dar ir savo gyvenimą gyventi :)

O šiame įraše noriu pasidalinti kanalais, kurių autorės bent daugiau nei pusę savo filmukų dedikavo makiažui, priemonių apžvalgoms, taip pat rodo drabužių pirkinius ar dalinasi įdomiais filmukais iš kelionių. Taip pat galima rasti vlogų iš renginių ar tiesiog iš gyvenimo.

Iš karto pasakysiu, kad merginų nereitingavau ar kažkaip kitaip neskirsčiau, nuorodas dedu tiesiog be jokios tvarkos. Raginu surasti savo favorites :) Žiūrim

MŪZA


O jei noriu dar?


mertineis


Daiva


Irma Sincera


Lauritta


made by me - negaliu patikėti, kad ją pamiršau įtraukti prie įkvepiančių merginų sąrašo. Jos filmukai taip pat verti dėmesio.


Justės grožio kanalas


Aušre lė


JustEternity Lt


Inga Baang


Augustė Pa


Monica Beau


Cuba


Fresh Lemon Drop


Bry makeup


Erika Bay


Ruta Does


Ginte


Egle Gus


Gyvenimo spalvos


Agnes Gibie


RedLipsKiss


Amber LIFE


Migle Levinienė


Agne tube


Olga Vasilevičė


Greta Girdžiūtė


Štai tiek, labai laukiu Jūsų papildymo, kas yra jūsų favoriutės, kurių galbūt nepaminėjau, visada yra įdomu atrasti kažką naujo. Dalinkimės vieni su kitais nuorodomis į įdomių žmonių kanalus.

Šiuo įrašu užbaigiu Youtube kanalų apžvalgos keturlogiją. Tikiuosi pavyko atrasti kažką naujo, ar tiesiog gauti įkvėpimo mąstymui, makiažui ar maisto gaminimui.

Ankstesni keturlogijos įrašai:

Youtube kanalai, kuriuos seku. I dalis - kanalai anglų kalba ;

Youtube kanalai, kuriuos seku. II dalis - sportą ir sveiką gyvenseną propaguojantys kanalai ;

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą