2016 m. spalio 15 d., šeštadienis

Kalendorius "Mano metai" 2017


Aš labai mėgstu įvairius kalendorius, galima sakyti užaugau jų apsuptyje, dar dabar yra išlike 1987, 1988 ir tolimesnių metų kalendorių, kurie vadinosi "Šeimos kalendorius", ir tie patys "Mano metai", berods 1997 metų.

Savo egzempliorių gavau dovanų darbe. Internete ieškojau ar yra prekyboje, bet dar nebuvo nei nuotraukų nei informacijos, šiandien jau radau informacijos apie jį, tad dalinuosi, kad 2017 metus pasitiktumėte su prasmingais skaitiniais.

Dažniausiai perku kalendorių-knygą, kuriame galiu rašytis planus ir darbus tiems metams. Ateinančiais metais turėsiu ir kalendorių-žurnalą, su kuriuo galėsiu keliauti per 2017 metų mėnesius. Sunku susilaikyti nepradėjus skaityti, nes išties yra įdomių temų ir aktualių straipsnių.


Kalendoriaus turinys:


Leidėjo informacija:

Savaitraščio „Šeimininkė“ leidinys „Mano metai 2017“ – tarsi stalo knyga keliaujanti metų ratu: knygoje temos sugrupuotos pagal mėnesius. Jau du dešimtmečius knygų rinkoje karaliaujantis leidinys – puiki dovana moterims, kurios domisi naujovėmis, ieško vertingų patarimų ir prasmingų pasiskaitymų.

Šis savaitinio žurnalo „Šeimininkė“ leidinys paskatins gyventi gražiau, stilingiau, nuotaikingiau.

Tai tarsi stalo knyga keliaujant metų ratu: knygoje temos sugrupuotos pagal mėnesius.

Formatas: 24x34
Puslapių skaičius: 180
Kaina: 8,69 (čia)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą