2012 m. sausio 7 d., šeštadienis

2011 knygų ataskaita

Metų sankirtoje įprasta sudarinėti įvairiausias ataskaitas, susumuoti pasiekimus, įvykdytus planus, pasiektus tikslus. Aš taip pat ne išimtis ir rašau, kad ir kuklią, savo perskaitytų knygų ataskaitą.

2011 metai man nebuvo ypatingai "knygiški". Perskaičiau labai mažai knygų, bet užtat iš tų, kurias perskaičiau, galiu išrinkti geriausias, nes buvo labai patikusių.

2011 metų atradimas : Stieg Larsson "Millennium" trilogija

2011 metų klasikinis įspūdis : "Kvepalai. Vieno žudiko istorija"

2011 metų neįdomiausia : "Nekaltybės amžius"

2011 metų knyga, nepalikusi didesnio įspūdžio : "Nemirtingas Henrietos Laks gyvenimas".

Pažadas 2012 metams : skaityti daugiau, ir beabejo, pirmiausiai tas knygas, kurias jau turiu, ir apriboti naujų pirkimą, nes skaitymo tempai ne tokie ir masiški. Taip pat - įveikti 2012 metų knygų iššūkiui pasirinktas knygas. Perskaityti bent keletą knygų, kurios Lietuvoje ir pasaulyje sulaukė pripažinimo.

Štai toks, trumpas, nedidukas įrašas, susijęs su knygomis.
Skaitykime, domėkimės, nes skaitymas lavina atmintį, praturtina fantaziją ir beabejo, suteikia minčių diskusijoms.

2 komentarai:

  1. Ačiū Jums, Rasa, už sutaupytą laiką :) Labai norėjau pirkti "Nekaltybės amžių", bet užtikusi Jūsų ataskaitą, atsisakysiu ir atkreipsiu dėmesį į"Milenium"...:)...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už apsilankymą ir komentarą :) galbūt per daug tikėjausi iš "Nekaltybės amžiaus", kad bus neįtikėtina istorija su įvairiausiom intrigom ir niuansais. Tačiau tebuvo pilstymas iš tuščio į kiaurą ir skaičiau sukandus dantis, nes knygą reikėjo nešti į biblioteką :DD o jei yra galimybė rinktis- beabejo tik bet kokią kitą knygą, bet jei norint grynai skaitaliuko, tai šita knyga gal ir tinka, bet visgi, net ir iš meilės romanų norisi kažko daugiau, o ne tik tų pačių pasikartojančių meilės istorijų...

    AtsakytiPanaikinti