2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Birželio popieriniai skaitiniai

Sveikos merginos, nusprendžiau karts nuo karto pasidalinti ką skaitau bei savo tinklaraštyje įvesti naują rubriką, susijusią su popieriniu skaitymo malonumu - žurnalais bei knygomis.

Šį mėnesį žurnalų pasaulyje pasirodė atnaujintų bei visiškai naujų žurnalų, kurie viliojo "imti ir skaityti", mėginant atrasti mėgstamiausius bei įdomiausius. Jūsų dėmesiui 4 šį mėnesį mano skaityti žurnalai.

instagram.com

Ketvirtinis "Beatos virtuvės" numeris kas kart mane apipila kulinarinių įkvėpimų fontanais. Šį vasaros numerį skaitydama mintyse dėliojau " šį receptą būtinai reikės padaryti, iškylaujant reikia tikrai nepamiršti pasigamintį šį, o jau šį patiekalą būtinai noriu pabandyti". Geras žurnalas. Vienareikšmiškai. Ir ne tik dėl receptų, bet ir dėl įdomių žmonių interviu, supažindinimo su žolelėmis ar kitais neįprastais produktais, kelionių puslapių ar idėjų vaikų laisvalaikiui. Beabejo, patinka, kad kreipiamas didžiulis dėmesys į sezoniškumą ir tuo metu augančias daržoves, uogas, žalumynus. Ir aš jau noriu dar didesnės apimties žurnalo, nes šis yra vienas iš mano must have :)
Kaina: 1,90eur.

Nuotr.šalt. Panelė facebook puslapis

Pagaliau "Panelė" skirta tikrai panelėms, ir nebėra betikslių blevyzgų ar beverčių skandalų. Tad paauglės turės ką skaityti- žurnalą, kurio turinys atitinka pavadinimą. Na, o man įspūdžio nepadarė, nesu tiek jauna, kad man reikėtų tokio žurnalo, be to nuvylė, kad straipsniai nėra išbaigti, trumpi, plaukiojama temų paviršiumi, ir perskaičiau labai greitai. Pirkau tik iš smalsumo, norėdama pamatyti kuo pasikeitė, pokyčiai visada masina :) Ateityje nepirksiu, nes tai tiesiog ne man.
Kaina: 1,73 eur.


"Happy365" žurnalas, buvusios "Panelės" redakcijos kūrinys. Kiek teko skaityti, senoji redakcija nesutarė su akcininkais dėl tolimesnės žurnalo koncepcijos, tad nusprendė pasitraukti ir.. sukūrė dar vieną konkurentą žurnalų lentynose. Taipogi, kaip ir ankstesnįjį žurnalą, šį taip pat įsigijau iš smalsumo, ir ką aš galiu pasakyti: noriu dar! Iš tikrųjų, tikėjausi vėl kažkokių skandalų, išsišokėlių interviu ar kaimo žmonių apybraižų. Nustebino, kad žurnalas persmelktas pozityvumo, įdomių žmonių interviu, kurių pabaigoje puikuojasi žodelis "happy end", o patys straipsniai mėsingi, gana nepaviršutiniški, tiesa netrūksta ir reklaminių straipsnių, kitaip sakant užsakytų. Ir skaitymo malonumas tikrai ilgas, nes skaičiau namuose, kitą kartą gerą pusdienį besiilsint gamtoje, o kitą dieną vėl namuose, ir atrodė, niekada neperskaitysiu, o perskaičius norisi dar. Gaila, kad kol kas ketvirtinis, kiek supratau, kitais metais mėgins leisti kas du mėnesius. Dar patiko tai, kad buvo nepašykštėta mėginukų, taip pat radau Essence lūpų balzamą, bet deja, jis man nepatiko, cheminė neoninė rožinė spalva ant lūpų manęs nevilioja. Apibendrinant, antrojo numerio laukiu su nekantrumu, smalsu, kaip šįkart redakcija padirbės su rudeniniu numeriu ir ar išlaikys tą patį laimingą stilių interviu bei straipsniuose.
Kaina: 2eur.

Nuotr.šalt. VMG facebook puslapis
VMG Ikona, tikėjausi kitokio pobūdžio žurnalo, kaina taip pat gerokai didoka, lyginant, geriau įsigyti VMG kulinarinį albumą arba už tą pačią sumą "Moterį", "Laimą, "Cosmopolitan" ar "Beatos virtuvę", žiūrint kas kam aktualiau. Ir skaitinių žymiai daugiau. Tačiau labai peikti vien už tai, kad man neprilipo negaliu, nes žurnale nagrinėjamos aktualios temos, kurios visuomenėje dar nutylimos, gausu receptų ir straipsnių įvairiomis temomis, patarimų tėvams auklėjimo klausimais, nuotraukos originalios, malonios žiūrėti, popierius kokybiškas, žurnalas sunkokas. Ar antrajį numerį pirksiu, abejoju, nes žurnalas tikrai prie manęs neprilipo ir pilnai nesudomino, plius kaina tikrai didelė. Perskaičiusi žurnalą pasidėjau prie VMG kulinarinių albumų, ir kas žino, gal ateis laikas, kai atsiversiu jį naujomis akimis ir atrasiu jį naujai.
Kaina: 5,99eur.

Lauksiu Jūsų komentarų ką Jūs skaitėte, kas patiko ar nepatiko, gal atradote kažką įdomaus. būtinai pasidalinkite.

Linkiu gražių ir saulėtų vasaros dienų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą