2016 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Išbandžiau | "Uoga uoga" natūralus lūpų balzamas "Slaptasis pirato receptas"


"Uoga uoga" natūralus lūpų balzamas "Slaptasis pirato receptas", 5ml, 3,50eur - patogi, išsukama produkto pakuotė, nedidelio tūrio. Balzamas tvirtas, tačiau saulėje patirpsta, gražios gelsvai oranžinės spalvos, man kvepia apelsinais, kažkiek šaltalankiais.


Kai tik pradėjau naudoti šį lūpų balzamą, lūpos labai ėmė luptis, odelė vis atsinaujindavo, maniau, kad balzamas man netinka, bet kai praėjo valymosi laikotarpis, šis balzamas man tapo pačiu mėgiamiausiu iš kažkada naudotų lūpų produktų.

Balzamas dosniai lūpas maitina, apsaugo nuo šalčio žabangų. vėjo . Greitai "nenusivalgo" nuo lūpų, jaučiasi, kad kažkas užtepta, nejaučiu poreikio dažnai teptis, kaip būna su kitais lūpų balzamais.

Naudodama išsuku labai nedaug, o ant kraštelių likusį perteklių nubraukiu ant rankos, taip nesusipurvina kamštelis uždarant ir nesiveisia bakterijos. Būtina išsukti nedaug, nes atgal produktas gali ir nesusisukti :)

Pliusai : natūrali sudėtis - sviestmedžių, mangų ir makadamijų aliejai giliai maitina, ricinų aliejus bei kakavos sviestas apsaugo nuo vėjo ir vandens. Medus ne tik suteikia saldumo, bet ir gerai drėkina lūpas. O šaltalankių aliejus garsėja savo gydomosiomis savybėmis. Patogi, nedidelė pakuotė. Lietuviškas produktas. Daro savo darbą.

Minusai : prieš uždarant reikia apžiūrėti, ar nėra pasiterliojęs buteliukas, kad tvarkingai palikti pakuotę ir neištepti rankinės vidaus.

Balzamo spalva - it mandarinų
 Sudėtis:

Ricinus Communis Seed Oil (ricinų aliejus), Glycine Soja Wax (sojų pupelių vaškas), Simmondsia Chinensis Seed Oil (simondsijų aliejus)*, Mel (medus), Mangifera Indica Seed Butter (mangų sviestas), Macadamia Ternifolia Nut Oil (makadamijų aliejus)*, Cera Flava (bičių vaškas), Butyrospermum Parkii Oil (sviestmedžių aliejus)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kakavos sviestas)*, Hippophae Rhamnoides Oil (šaltalankių aliejus), Tocopherol (vitaminas E), Lavandula Angustifolia Flower Oil (levandų eterinis aliejus)*, Citrus Grandis Peel Oil (greipfrutų eterinis aliejus)*, Limonene** .

*išauginta ekologiškame ūkyje 
**įeina į eterinių aliejų sudėtį
Nedidelė pakuotė - patogu nešiotis
*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą