2016 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Elizabeth Bevarly "Skandalingas romanas"


Violeta parašo knygą "Aukštakulniai, seksas ir šampanas", kurioje vienas veikėjas itin panašus į realybėje gyvenantį verslo magnatą, kurio ji nėra mačiusi ir pažinojusi. Vyro aplinkoje tvyrant apkalboms, jis nusprendžia išsiaiškinti kokia moteris ir kodėl nusprendė jį apšmeižti viešai prostitutės memuaruose. Violeta nė nenumanė, kiek nervų kainuos jos pirmoji išgalvota knyga, kurią visi laiko jos tikrais memuarais. Dar ir Gevinas, tas garsusis veikėjas prie jos pristoja. Tad gero nelauk. O dar ir meilė-seilė įsipainioja, žodžiu, kaip ir priklauso meilės romanui.

Žinot, kodėl man patiko ši knyga? Nes praėjus daugiau nei porai mėnesių po perskaitymo, aš vis dar prisimenu jos siužetą ir paėmusi į rankas pagal pavadinimą, galėčiau papasakoti apie ką knyga. Deja, ne su visais meilės romanais taip būna. Dar kuo gerai tokios mažos minkštais viršeliais knygos, kad tai stipriai neįpareigojantis savo apimtimi kūrinys porai vakarų ar ramiam poilsiui pliaže ar gamtoje. Greičiausiai jau esu tai minėjusi vienoje iš knygų apžvalgų. 

Rekomenduoju šią knygą, jei širdyje trokštate lengvo poilsio.

Kaina: 9,40lt (2,72eur), 2011m. lapkričio-gruodžio romanų serija, 186psl.

Įvertinimas: 8/10

Anotacija:

Gevinas Meisonas sunkiu darbu ir nepalenkiamu ryžtu sukūrė galingą verslo imperiją. Bet dabar milijonieriaus reputacijai iškilo pavojus. Visi šnibždasi, kad Gevinas nepaprastai panašus į Violetos Tendės populiaraus romano veikėją. Keisčiausia, kad Gevinas nėra net matęs šios rašytojos.
Violetos romanas – grynas pramanas, bet niekas iš Gevino aplinkos tuo netiki. Garsusis verslininkas nutaria pasismaginti ir priverčia gražuolę rašytoją apsimesti jo drauguže. Juk Violeta išgarsėjo jo dėka ir yra jam skolinga.

Anksčiau skaičiau:

Rick Yancey "Penktoji banga" ;

Gruodžio popieriniai skaitiniai 2015 .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą