2016 m. rugpjūčio 6 d., šeštadienis

Išbandžiau | Nivea lūpų sviestas vanilė ir makadamija


"Nivea" lūpų sviestas vanilė ir makadamija, 16,7g, kaina apie 3,47eur - lūpų sviesto skardinė dėžutė būna įpakuota į plastiko ir popieriaus pakuotę. Išpakavus rankose laikoma metalo dėžutė su atvožiamu dangteliu. Produktas paimamas trinant pirštu. Lūpų sviestas kietas, paminkštėja tepamas ant lūpų, spalva balta, ant lūpų tampa skaidrus. Kvepia vanile ir makadamijos riešutu - tikrai maloniai.

Mano nuomonė:

Turėjau kažkada "Dove" rankų kremą su sviestmedžio ir vanilės kvapu, tad pamačiusi, kad "Nivea" turi beveik panašaus kvapo lūpų sviestą, nekantravau išbandyti. Kvapas išties yra vertas dėmesio. Pats lūpų sviestas tepasi nesunkiai, drėkina lūpas, maitina. Tačiau didelis minusas pakuotėje - prasta higiena griebti produktą ir tepti ant lūpų pirštais. Dabar mados reikalas turėti tokią skardinėlę, galėtų "Nivea" padaryti ir standartinėse pakuotėse, visgi produktas gana neblogas. Dar vienas minusas produktui, kad ant lūpų su laiku lieka balta plėvelė, kuri ne itin estetiškai atrodo.

Pliusai:

Maitina ir drėkina, malonus kvapas.

Minusai:

Produkto sudėtis, produkto pakuotė, palieka baltą plėvelę ant lūpų.

Ar rekomenduočiau? Taip, jei norisi išbandyti kažką naujo. Ne, jei vertinate patogumą ir higieną.

Ar pirkčiau dar kartą? Manau ne, nes atėjus rudens/žiemos sezonui ieškosiu lūpų balzamo patogesne pakuote.



Gamintojo aprašymas:


Sudėtis :




*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą