2018 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis

Išbandžiau | "Kinetics" rankų ir kūno losjonas su apelsinų žiedais ir imbieru


"Kinetics" rankų ir kūno losjonas su apelsinų žiedais ir imbieru, 40ml - pakuotė minkšto plastiko su užsukamu kamšteliu, būna įpakuota į popierinę dėžutę. Kremas tirštos konsistencijos, neriebus, baltos spalvos, kvepia gėlių aromatu, kuriame jaučiamas imbiero aitrumas. Kremas susigeria greitai, nepalieka riebumo pojūčio.

Mano nuomonė:

Šį kremą labai malonu naudoti dėl kvapo ir malonios, neriebios kremo sudėties. Ypač vasarą, kai nesinori ant rankų tepti riebų kremą, kuris dar ir įsigerti neskuba. Šio kremo reikia tikrai nedaug, tad jis yra skalsus ir greitai įsigeria, bet padauginus kremo, kremas gersis lėčiau.
Nepatiko, kad pakuotė su užsukamu kamšteliu, nes net ir mini pakuotėje norisi patogumo naudojantis atkemšamu kamšteliu.
Vakare išsitepus rankas kremu, ryte nebus wow efekto, tad manau, kad žiemai kremas būtų per silpnas ir išsausėjusių rankų nepamaitintų, nes kaip gamintojas rašo, kremas gaivina ir atpalaiduoja, būtent atgaivina, o ne maitina. Kremą naudojau tik rankoms, tad apie poveikį kūno odai pasakyti negaliu.
Įsigyti galima "Douglas" parduotuvėse, 250 ml kiekį, kurio pakuotė su dozatoriumi.

Pliusai: greitai susigeria; malonaus kvapo; neriebus; patogi pakuotė; skalsus; galima naudoti ir rankoms ir kūnui tepti.

Minusai: užsukamas kamštelis; labai lengvas poveikis.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Taip, bet naudočiau tik šiltuoju metų laiku, kai rankos nebūna labai išsausėję.


Kremo sudėtis



Kremo konsistencija tiršta, bet neriebi, greitai susigeria.


Apžvalgoje pateikta mano asmeninė nuomonė.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą