2014 m. gruodžio 5 d., penktadienis

Lapkričio pirkiniai

Sveikos mielosios, šiame įraše noriu parodyti produktus, daiktus, kuriuos įsigijau lapkričio mėnesį Eurovaistinėje, Iki parduotuvėje, Maximoje Grožio mugės metu.


"Iki" parduotuvėje pasitaikė puiki akcija -40proc nuolaida plaukų aksesuarams. Tad paėmiau lankelį, smulkyčių gumelių ir poros bordo spalvos gumelių rinkinį.


Toliau pirkinukai iš "Maximos" grožio mugės. Šampūnas ir kondicionierius su -40proc nuolaida. Garnier balzamas pirktas gal lapkričio pradžioj, su nuolaida.


Šiuo metu mano mėgstamiausia Dove dušo želė, kvapas nuostabus :) Ir du garnier valomieji pieneliai už vieno kainą. Tikrai nenuvalo vandeniui atsparaus makiažo, o gamintojai teigia kitaip: "nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą". Iš tikro pasigailėjau paėmus du net su akcija :D tikiuosi kaip nors sunaudosiu...


Bath masažinis šepetys, dar nebandžiau, bet buvo gera akcija, tad įsigijau. Labai noriu išbandyti, bet bėda, kad duše noriu greičiau nusiprausti, nusišluostyti ir šmurkštelti į šiltą chalatą :) Žiemą trūksta šilumos, kad ilgai krapštinėtis vonioj...

Iš Eurovaistinės dantų pasta, kuri man siaubingai įjautrina dantis, teko vėl grįžti prie Ecodentos su baltuoju moliu, retais kartais dar panaudoju šią, bet nerekomenduočiau... Ir veido šveitiklis, gan švelnus, kvapnus, bent labai stebuklingo poveikio nepastebėjau..

Štai tiek lapkričio pirkinukų, greičiausiai buvo dalykų, kuriuos pamiršau paminėti :D

Komentaruose papasakokite ar laukiate akcijų, kad įsigytumėte norimų produktų pigiau, aš tikrai taip :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą