2014 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

Lapkričio pabaigtukai/empties

Kur buvus, kur nebuvus, atkeliavo ir pirmoji kalendorinės žiemos diena su vėsuma ir šalčiais, o su šia diena noriu apžvelgti lapkričio mėnesį pabaigtus grožio produktus.


Palmolive dušo želė Mediterranean moments, 250ml, akcijų metu apie 6lt - pienelio konsistencijos, malonaus kvapo, labai patikusi, nesausino odos, likdavo malonus kvapas, ranka vis tiesdavosi jį naudoti, rekomenduočiau ir tikrai kartotinas. Tik minusas atidarymas, labai labai nepatogu, nekartą pakuotė duše yra kritus iš rankų,

AA Natura Med pienelis/makiažo valiklis "3/1", 250ml, akcijų metu "Eurokos" iki 10lt - jau antras buteliukas, labai mėgstamas pienelis makiažui valyti. Kruopščiai nuvalo, drėkina ir tonizuoja odą. Formulė praturtinta paprastosios akišvietės ekstraktu ir alantoinu, kuris panaikina nuovargio žymes, ramina odos sudirgimus. Vitaminas A ir vitaminas E atstato epidermio sluoksnį ir apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Kokybiškas produktas, malonaus kvapo, tik buteliuko įpakavimo spausdintos raidės, drėgnais pirštais palietus buteliuką, lieka ant pirštų. Čia vienintelis minusas.


Loreal Elvital Color Vive balzamas, 200ml, akcijų metu apie 7-8lt - visų laikų mėgstamiausia linija dažytiems plaukams, tad Maximos "Grožio mugės" metu vėl įsigijau šampūną ir balzamą su -40proc nuolaida. Priemonės veikia trejopai: užfiksuoja spalvą, apsaugo plaukus, ilgiau spindi ir maitina plauką su maitinančiu koncentratu. Man labai patinka kvapas - darbe dažniausiai nešioju kuodelį, tad dar ir po antros darbo dienos plaukai nuostabiai kvepia, kvapas neišgaruoja. Taip pat patinka poveikis, po panaudojimo liekantis švelnumas, glotnumas. Rekomenduočiau.

Garnier Body Tonic Sugar Scrub kūno šveitiklis su cukrumi+vaisių ekstraktai, 200ml - parduotuvėse neužmačiau, o gaila, nes produktas tikrai geras ir kokybiškas. Šveičia gan neblogai, iškart juntamas švelnumas, švarumas, glotnumas, nuostabiai kvepia vaisiais. Konsistencija gelsva su grūdeliais, tiršta. Man patiko jį naudoti, nes jaučiau poveikį.


Altermed Panthenol forte rankų kremas su pantenoliu, alantoinu, vitaminu E, avokado aliejumi, be parabenų, be PEG, 100ml, šiuo metu Camelia vaistinėje kaina su akcija apie 11lt - labai patikęs kremas, kurio poveikis jaučiamas ir kitos dienos vakare, jį minėjau ir Spalio mėgstamiausiuose . Malonus kvapas ir geras poveikis, tikrai rekomenduočiau. Taip pat radau, kad ši linija turi ir žiemos kremą, kuris skirtas naudoti aukštikalnių vietovėse, esant itin žvarbiems orams, tad ketinu įsigyti, nes mano oda itin jautri šaltiems ir žvarbiems orams. Gruodžio mėnesį šiam kremui tiek Camelia tiek Eurovaistinėje yra nebloga akcija. Beje, Altermed kremai gaminami Čekijoje.


Mėginukas: Rasa Beauty Drop veido kremas su dvigubu drėkinimo efektu sausai, normaliai odai, 2ml - gan gaivaus kvapo, lengvos konsistencijos drėkinamoji priemonė, man visai patiko, bet pilno produkto įsigijimas kol kas nevilioja, nes turiu drėkinamąjį kremą, kuriam greita pabaiga dar nenusimato. Kitoje pusėje mėginuko itin gražiai aprašytas produktas: veido kremas su dvigubo drėkinimo efektu, tai unikali kosmetikos priemonės formulė, kurios efektyvumas užtikrintas net dviejų ECOCERT sertifikatu pažymėtų hialurono rūgščių (Cristalhyal, PrimalHyal 50) sąveika. Moksliniai tyrimai įrodė, kad PrimalHyal 50 intensyviai drėkina odą ir skatina ląstelių gyvybingumą bei kolageno sintezę, o Cristalhyal suformuoja paviršinę plėvelę ir saugo odą nuo drėgmės praradimo bei skatina nuolatinį drėkinimo procesą. Na žodžiai gražūs, nedvejodama įsigyčiau, norėdama tokio gražaus ir gero efekto. Bet ar gali būti stebuklų už tokią nedidelę kainą?..

Lapkričio mėnesio pabaigtukuose šįkart yra net trys mano mėgstamiausi produktai, tai: rankų kremas, plaukų balzamas ir makiažo pienelis. Tai produktai, kuriuos neabejodama kartočiau ir rekomenduočiau.

Man taip pat įdomu sužinoti kokius mėgstamus produktus lapkričio mėnesį pabaigėte ir jūs, parašykite komentaruose, o aš linkiu gražaus ryto/dienos/vakaro ;)

2 komentarai:

  1. Jau sudomino tas Garnier scrubas, bet perskaiciau, kad jo nera pirkti. O gaila, butu idomu isbandyti :)
    Altermed krema rankoms ir as kazkadu turejus, tikrai neblogas :)
    Rasas toki krema tik riebiai odai kaip tik meginau, tai nezinau ar sutapimas ar nuo jo, bet man oda labai isausino.
    O lapkricio pabaigtu priemoniu nebepamenu, nes ju nemazai :)

    http://beautybyzivile.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Altermed rankų kremą atradau neseniai, bet tikrai pakerėjo :) Ačiū, kad skaitai ;)

    AtsakytiPanaikinti