2016 m. sausio 29 d., penktadienis

Gruodžio-sausio pabaigtukai / empties 2015-2016


Sveiki, mielieji :) Kaip ir žadėjau, šį mėnesį apžvelgsiu dviejų mėnesių gruodžio ir sausio pabaigtus produktus viename įraše, nes nebespėju sukaupti daug per vieną mėnesį. Kviečiu ir Jus pasidalinti savo pabaigtukais, o gal esate naudoję tą patį ką ir aš ir nesutampa nuomonė? Padiskutuokime.



Kneipp vonios druska "Atsipalaidavimas", 60g, apie 1,2eur - kvepia citrinine melisa, pakuotėje druskos kristalai melsvos spalvos. Vonios vanduo taip pat nusidažo melsva spalva, tačiau kūno nedažo, išties kvapas su šiltu vandeniu labai atpalaiduoja, nuramina, apima mieguistumas. Rekomenduoju šią vonios druskos, kas itin dažnai patiria stresą ar vakarais sunku užmigti.

Gamintojo informacija

Kneipp vonios druskos sudėtis


Dove Purely Pampering maitinamasis losjonas su migdolų kremu ir erškėtrožėmis, 250ml, kaina iki 5eur - nenuvylęs produktas, tik paskutinius lašelius buvo gan sunku iškratyti. Šią priemonę smulkiau aprašiusi esu čia.

Aldo Vandini Sensual Moments Tamarinde and Ingwer linijos kūno balzamas, 200ml, kaina 4-5eur - kvapnus, malonus naudoti, greitai susigeria. Didelio poveikio odai nepastebėjau, tad balzamas atlieka labiau aromatinę funkciją. Apie šią liniją esu parašiusi atskirą įrašą čia.


Pearl Drops Party Sparkle dantų pasta, 50ml, kaina apie 4eur - baltesnių dantų nepamačiau. Lyginant su "Blanx" balinamąja dantų pasta, tai tik dantis išvalė, paliko švarius ir tiek. Tikrai nebalino. Tad nevertas dėmesio produktas.

Blend-a-med 3D white dantų pasta, 100ml, apie 2eur - nepatiko man ši pasta, likdavo bjaurus poskonis burnoje, ir tikrai dantų nebalina. Kažkaip reik prisiminti jos dar kartą neįsigyti.


Būk beacetonis nagų lako valiklis, 150ml, kaina iki 2eur - pakuotė plastikinė, su užsukamu kamšteliu ir siaura skylute. Pats valiklis tikrai po valymo kvepia kažkuo ant nagų, tačiau kambaryje jaučiamas it rūgšties kvapas, tas man nepatiko. Tačiau nagus nuvalo puikiai, be problemų ir man tikrai patiko. Pakuotės etiketės dizainas žaismingas ir traukiantis akį.

Eveline X-treme Gel Effect viršutinis nagų lako sluoksnis, apie 2,7eur (kai kur brangiau), 12ml - pats mėgiamiausias viršutinis sluoksnis. Minusas tas, kad vos pusę sunaudojus jo jau nebeįmanoma naudoti, nes palieka burbuliukus bei tampa itin tirštas, dėl ko ir naudoti, ir manikiūrą gadinti nesinori.


Top Budget krapštukai, 200vnt, apie 0,60eur - pirkti "Norfoje", paprasti, pigūs, bet savo darbą atlieka.

Japoniška veido kaukė "Mitomo - kolagenas ir kietagrūdis", 1vnt , už dvi "Rimi" parduotuvėje mokėjau 3,40eur, kaukė įpakuota lankstaus palstiko pakuotėje, lengva atidaryti. Kaukė itin smarkiai sudrėkinta, kad net varva visas mirkalas, nustebino, kad priemonės kaukės skiautei nepagailėta.
Kaukę naudojau kelis kartus. Stebuklų nepadarė, bet odą palepino, padrėkino, maitino, ar kitą kartą būtent šią pirkčiau - nemanau, nes ir taip mane suviliojo elegantiška geiša ant pakuotės :)

Daugiau japoniškų kaukių pamačiau čia.





Elfa Pharm Intensive Hair Therapy plaukų serumas, 100ml, kaina apie 3eur - produktas nevertas dėmesio, nes nieko nedaro, kažkiek sausina plaukus. Esu parašiusi atskirą įrašą apie šią liniją su sudėties ir gamintojo informacijomis.

Elfa Pharm Intensive Hair Therapy plaukų šampūnas, 200ml, kaina iki 3eur - taip pat nevertas dėmesio, siaubingai sausina plaukus. Naudojau su Dove maitinamąja plaukų kauke, kitaip plaukai būtų buvę it šiaudai. Platesnė apžvalga čia.


Margarita/ekologiška veido drėkiklis, 150ml, apie 3eur, plastikinis buteliukas su purkštuku ir pusiau skaidriu kamšteliu. Priemonė kvepia rožėmis, skysta, lengvai purškiasi, skaidri, greitai geriasi į odą.

Gamintojo informacija - švelnaus rožių kvapo ekologiškas drėkiklis su linų ekstraktu tonizuoja ir drėkina pavargusią bei išsausėjusią veido, kaklo ir iškirptės odą. Šis gaminys palaiko natūralią odos drėgmės pusiausvyrą, todėl tinka naudoti tiek vasarą, tiek žiemą, kai odą vargina šildomų patalpų oras.
Naudojimas: rekomenduojama odą drėkinti kelis kartus per dieną. Galima purkšti ant makiažo. Saugoti, kad drėkiklio nepatektų į akis.

Sudėtis -  Aqua*, Rosa Damascena Flower Water*, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract*, Glycerin*, Sodium Benzoate, Methylisothiazolinone.
* - 95 % natūralios prigimties komponentų.

Sunaudojau tik vieną buteliuką, nes antrasis tiesiog suseno, kai buvau užsipirkusi į priekį, pasibaigus pirmajam, antrasis nebepurškė ir pažiūrėjus vidun, pamačiau, kad jis sutirštėjęs į košę, tad tikrai metamas. Štai ką reiškia per daug užsipirkti į priekį. 
Apibendrinant produktą, man tikrai patiko jį naudoti, labai stipriai nesudrėkina, bet atgaivina odą, ypač vasarą, kai karšta, tikrai malonu purkštis, nes ir atvėsina. Mėgau purkšti prieš veido aliejų ant švarios odos ar vietoje drėkinamojo kremo. Manau tai dėmesio vertas produktas, ir kaina nėra itin besikandžiojanti, plius ekologiška, nėra piktų nereikalingų priedų, malonu naudoti, žinant, kad produktas naudingas.



Morgan "Love Love De Toi" parfumuotas vanduo, 35ml, apie 15eur, stiklo buteliukas su plastiko detale purškimui, dekoruotas rožine spalva, būdavo pirkti "Kosmadoje".

Gamintojo informacija - Morgan Love Love - vaisių, gėlių ir muskuso kvapas. Kvepalai sukurti 2005 m. Morgan Love Love mergina - tai šiuolaikinė Lolita - įžūli ir išdykusi. Nenuspėjama padauža, besimėgaujanti svaigiu kvepalų dvelksmu. Jai neįmanoma atsispirti – ji keičiasi, tačiau visada išlieka dėmesio centre. Ji renkasi aromatą impulsyviai, nes jis žavingas bei puikiai kvepia.

Mano meilė šie kvepalai, turiu senokai, tai jau ne pirmas buteliukas. Prasidėjo viskas nuo gauto dovanų mažo 10-15ml parkerio dydžio flakonėlio ir aromatas mane pakerėjo. Išties pastebėjau, kad man labiausiai patinka kvapai su muskusu, gėlėmis ir vaisiais, tada jautiesi gaiviai, laisvai, jaukiai. O šis aromatas išties vertas dėmesio, ypač jaunoms merginoms tinkamas, ir man atrodo, kad šį kvapą jau išaugau.. :)


*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą