2018 m. sausio 30 d., antradienis

Filmas | "Seserų Fontanų siuvykla"


IMDb

Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu filmus, susijusius su siuvimu, mados namų susikūrimu, įkvepiančiomis istorijomis, tad šis filmas tikrai paliko didelį įspūdį. Jame pasakojama seserų Fontanų gyvenimo istorija, kaip jos siekia įkurti savo siuvyklą. Filme rodoma ne tik, kaip seserys siekia tikslo, bet ir kas nutinka jų gyvenimuose siekiant svajonės. Filmo metu su herojėmis ir juokiausi, ir verkiau, tai filmas, kuris sujudina emocijas.
Visą filmą sudaro dvi dalys, kurių bendra trukmė 200 minučių. Filmas patiks mėgstančioms dramas, įkvepiančias ir tikrais faktais paremtas istorijas.

Filmo aprašymas:
Trys seserys iš mažo Parmos priemiesčio kaimelio, bėgdamos nuo skurdaus gyvenimo, XX amžiaus viduryje atsiduria Romoje su menka pinigų suma ir didele svajone įsteigti savo siuvyklą. Tai tikrais faktais pagrįsta istorija apie tris seseris, tapusias garsių mados namų steigėjomis.

Nugalėjusios sunkias kliūtis, 1943 metais jos pasiekia savo tikslą ir jų madų namai tampa labai populiarūs. Ypač kai ten savo vestuvinę suknelę užsisako garsi aktorė. Seserys Fontanos pirmosios davė impulsą italų mados šlovei ir išgarsino drabužius, pažymėtus „Маde in Italу“ ženklu.

Režisierius: Riccardo Milani. Italija, 2011.

Vaidina: Alessandra Mastronardi, Anna Valle, Federica De Cola, Anna Bonaiuto, Marco Bochi, Piera Degli Esposti, Gianni Cavina, Ariella Reggio, Massimo De Santis










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą