2018 m. sausio 28 d., sekmadienis

Riboto leidimo "Essence" kolekcija "boys and girls?"

Kas sakė, kad vaikinai ir merginos negali naudotis tomis pačiomis priemonėmis? Naujausi "Essence"  unisex linijos „boys and girls“ produktai padės tiek jiems, tiek joms jaustis gaiviai ir užtikrintai kiekvieną dieną! Šios kosmetikos priemonės bus parduodamos stilinguose juodos, baltos ir mėtų spalvos įpakavimuose. Naujosios kolekcijos produktai "Eurokos" parduotuvėse pasirodys jau vasario mėnesį.
„4 every 1“ tualetinis vanduo.
Gaivus, dinamiškas unisex linijos aromatas skirtas ir vaikinams, ir merginoms. Tualetinis vanduo sukurs fantastišką nuotaiką ir paliks neišdildomą įspūdį. Kaina 5,59 €, 01 BE unique, BE different, BE you!
Matiškumo suteikianti fiksuojanti pudra.
Tinka visų tipų odai, šilko švelnumo permatoma kompaktinė pudra ne tik patobulins veido odą, bet ir suteiks matinį efektą. Tad neliks jokio nepageidaujamo blizgesio. Kaina 3,99 €, 01 nobody is perfect, but I´m not nobody!
Kreminis maskuoklis.
Maskuoklis patikimai paslėps odos nelygumus bei tamsius paakius. Efektyviam rezultatui pasiekti užtepkite priemonę reikiamoje vietoje ir paskirstykite ją. Kaina 2,79 €, 01 woke up like this - FLAWLESS!
Veido kaukė.
Drėgna veido kaukė inensyviai maitina ir suteikia odai švelnumo ir spindesio. Kaina 2,19 €, 01 I`m fresh what about you?
Odą gaivinantis ir maitinantis makiažo gruntas.
Vėsą suteikiančio efekto dėka, makiažo gruntas suteiks odai gaivumo ir mažins tamsius šešėlius aplink akis. Jis gali būti naudojamas ir vienas, ir kaip tobulas pagrindas prieš naudojant kitus makiažo produktus. Kaina 3,39 €, 01 I`m fresher than you!
4in1“ nagų dildė.
Daugiafunkcinės nagų dildės dėka ne tik patogu patrumpinti nagus ar suteikti jiems nepriekaištingą formą, bet ir sulyginti nago paviršių bei suteikti jiems blizgesio. Kaina 1,69 €, 01 easy peasy, nail file-y.
Antakių šukytės.
Natūraliai atrodantiems antakiams. Šukytės suteikia antakiams tankumą ir spalvą, be to, jas itin lengva naudoti. Patarimas: sušukuokite antakius šukytėmis; užtvirtinimui naudokite "Essence" blakstienų ir antakių gelį. Kaina 3,09 €, 01 ready, steady, brow!
Blakstienų ir antakių gelis.
Permatomas gelis išlaikys tobulą blakstienų ir antakių formą visą dieną. Kaina 2,19 €, 01 always in shape!
Itin švelnus akių pieštukas.
Išsukamas juodas akių pieštukas pasižymi itin švelnia ir ilgai išliekančia tekstūra, suteikia gilių akių ir tobulų, itin didelių blakstienų įspūdį. Kaina 1,69 €, 01 I´m an eye catcher!
Antakių pincetas.
Praktiškas pincetas padės greitai ir lengvai pašalinti nereikalingus plaukelius. Jo pagalba antakiams suteiksite tobula forma. Tinka ir vaikinams, ir merginoms. Kaina 2,19, 01 I like the shape of you!
Lūpų balzamas.
Bespalvis balzamas su šveičiamosiomis dalelėmis suteiks lūpoms švelnumo ir lygumo pojūtį. Kaina 2,19 €, 01 smooth me softly!
Lūpų šveitiklis.
Šveitiklis švelniai pašalins negyvas, sausas odeles nuo lūpų ir palieka švelnių ir minkštų lūpų pojūtį. Kaina 2,19 €, 01 peel me softly!


ANKSTESNI ĮRAŠAI:

Riboto leidimo "Essence" kolekcija "Wood you love me?" ;
"Essence" naujienos - ruduo/žiema 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai ;


"Catrice" naujienos - ruduo/žiema 2017 - IŠSAMIAI + nuotraukos ir aprašymai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą