2016 m. vasario 29 d., pirmadienis

Ebay pirkiniai III dalis

Sveiki mielieji, su Ebay pirkiniais dar neviską buvau aprašiusi, greičiausiai ne viską aprašysiu ir dabar. Nauji pirkiniai vis pasipildo arba atrandu, ko neįtraukiau į savo įrašus. Tad kviečiu apžiūrėti dar vienus pirkinius, jų kainas bei kokybę.


Tamsios, ryškios karališkos mėlynos spalvos golfas, S dydžio, malonios medžiagos su švelniu pūkeliu viduje, kai matavausi, įelektrino plaukus, tad tai atbaidė nuo nešiojimo. Jokių defektų nebuvo, siūlės kokybiškos, su etikete. Parduodu kam reikalingas. Siunčiausi už US $4.52, pardavėjas, keliavo apie mėnesį, gal kiek ir daugiau.



Kelnaitės taip pat kokybiškos, malonios bambukinės medžiagos, švelnios, priekis kiek persimato, jokių defektų nėra, nėrinukai tvarkingi, dydis S, man mažos, tad parduodu, kam tiks, turiu 2 vnt. Pardavėjas, siunčiausi už US $1.42.


Kelionių ir meškučių tematika

"Post it" lapeliai planuotei, užrašams. Iš viso pirkau 5vnt. skirtingomis temomis iš to paties pardavėjo, dabar žiūrėjau, kad jis nebeprekiauja. Lapeliai patogūs, ploni, daugiau nei dukart tų pačių geriau nelipinti, nes gali tinkamai nelipti prie paviršiaus, bet pirmą kartą limpa pakankamai tvirtai. Lapeliai tvarkingi, nepurvini, nenublukę, tvarkingai laikosi kartoniniame dėkliuke, kurį galima įdėti į planuotės ar užrašinės atlanką. Kiekvienas rinkinys būna tvarkingai įpakuotas į plastiko pakuotę.

Galima įsidėti į užrašinės ar planuotės atlanką

Įsigyti tikrai rekomenduoju, nes pas mus kažkas panašaus gan brangu arba labai mažas pasirinkimas.


"To Do" sąrašas kainavo US $1.08, jame keturi skirtingų lapelių su katinėliais pasirinkimas po 20 lapelių kiekviename, iš viso : 80vnt. lapelių. Išmatavimai: 70x30mm. Klijų juostelė ties kairiu šonu.


Vaivorykščių ir mažųjų katinėlių tematika

Kelionių, meškučių ir vaivorykščių tematika kainavo už tris US $2.15. Kiekviename rinkinyje yra didelio dydžio lapelio pasirinkimas po 15vnt ir po 5 mini juosteles po 15 vnt. Pakelyje iš viso 90vnt. lapelių.

Mažųjų katinėlių tematika kainavo US $0.72, dėkliuke yra 10 pasirinkimų po 15vnt., jie daug mažesni už kitus lapelius. Klijų juostelė 


Pelėdžiukai dovanų



Liemenėles ir kelnaičių rinkinys, mokėjau US $5.55, pardavėjas , pas tą patį pirkau rožinę ir mėlyną liemenėles, taip pat turiu ir gelsvos spalvos šio modelio liemenėlę iš kito pardavėjo. Pasirinkime dar buvo žalsvos, salotinės spalvos, kurios nenorėjau. Prekyboje greičiausiai jau jų nėra, nebent reiktų geriau ieškoti, nes aš neberadau, užtat pilna kitų gražių ir pigių pasirinkimų.
Rinkausi dydį 75/34 B

Modeliukas man labai patogus, atitinka savo dydį (ėmiau savo dydį). tik petnešėles iškarto reikia keisti kitomis, metaliukai labai alergizuoja bei trina odą, tad dėl to tikrai minusas, nes petnešėlės labai gražios.


Liemenėlė pagražinta nėrinukais ir raukinukais, atrodo labai puošniai ir gražiai. Išorinė kaušelių medžiaga šifonas,o visur kitur - medvilnė, užsegimas trimis kabliukais, tad liemenėlės juosta neįspaudžia odos



Metalinės petnešėlių sagtelės dirgina ir alergizuoja odą, tad rekomenduoju įsigijus petnešėles pasikeisti į kitas


Defektų ar palaidų siūlų nebuvo, tik mano rožinėje liemenėlėje papuošimo medžiaga buvo prisiūta prie lankelio.



Kelnaitės tinkamos XS arba S dydžiui, man mažokos, medvilninės medžiagos su šifono intarpu bei kaspinėliu, komplekte su liemenėle.


Mėlynos spalvos liemenėlė atrodo itin puošniai. Defektų nebuvo, komplekte taip pat buvo mėlynos kelnaitės. Nešioti labai patogus.


Panašūs įrašai:

Ebay pirkiniai I dalis
Ebay pirkiniai II dalis

*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą