2016 m. vasario 15 d., pirmadienis

Išbandžiau | Neutrogena maitinamasis kūno losjonas Nordic berry


Gamintojo informacija  - Maitinamasis kūno losjonas Nordic Berry yra skirtas kasdienei sausos ir normalios Jūsų kūno odos priežiūrai. Losjono sudėtyje yra šiaurinių aviečių, kuriose gausu vitamino C ir mineralinių medžiagų, bei unikali Norvegiškoji formulė®, kuri intensyviai ir giliai – iki 10 sluoksnių – drėkina odą, suteikdama drėgmės ten, kur ji labiausiai reikalinga. Kreminės ir neriebios tekstūros losjonas greitai įsigeria į odą, ji tampa ypatingai minkšta ir lygi. Malonaus kvapo. Tinka ir jautriai odai. Sukurta bendradarbiaujant su dermatologais.
Produkto sudėtis
Kiekis: 250ml, kaina: nuo 5eur.
Plastikinis standus buteliukas su patogiu dozatoriumi-pompa; produktas baltos spalvos, tirštos konsistensijos, kvepia gaiviomis uogomis, susigeria greitai, palieka malonų maitinimo pojūtį ant odos.

Pliusai: patogus dozatorius produktui išgauti, produktas greitai susigeria, skalsus ir tirštas, oda lieka pamaitinta ir kvepianti.

Minusai: Sudėtyje yra parabenų.

Puikus produktas žiemai, malonu naudoti, ir tikrai rekomenduoju toms, kurios ieško gero, maitinančio produkto su patogia pakuote. Kitą dieną oda vis dar švelni, pamaitinta, malonu ją liesti, nėra išsausėjimų. Produktas tikrai vertas dėmesio, lygiuočiau jį kartu su "Dove" ir "Nivea" produktais.



*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą