2016 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Youtube kanalai, kuriuos seku. II dalis - sportą ir sveiką gyvenseną propaguojantys kanalai

Antroje dalyje dalinuosi su Jumis kanalais, kuriuose galima rasti patarimų sporto, maisto gaminimo, sveikos gyvensenos, ekologijos ir natūralumo tematika. Pradėkime.

Vienas pirmųjų kanalų, kurį pradėjau sekti būtent sporto tematika yra "Motyvuoti atletai". Puikūs patarimai sporto, maisto gamybos klausimais. Autorius dalinasi ir savo kelionų vlogais bei interviu su sporto medicinos žmonėmis.


Dar vienas kanalas, tik jau merginos kuriamas - taip pat apie sportą, fitnesą - Karolina G. Autorė jau yra parašiusi knygą. Šiuo metu rengiasi fitneso varžyboms ir dalinasi vlogais apie savo pasiruošimą.


Retas, kuris nežino Iron Vyto, tad ir jo kanalą IronMan pradėjau sekti, nes atradau, kad ir jis gerų patarimų padalina ir vlogais iš savo gyvenimo pasidalina.


Mergina, numetusi viršsvorio, dalinasi savo maisto pirkiniais, maisto gaminimosi idėjomis, patarimais kanale Gyvenk sveikiau su manimi.


Dar vienos sportuojančios merginos kanalas, kuris vertas dėmesio Almante Fit. Autorė dalinasi skaniais ir sveikais receptais, maisto pirkiniais, sporto pratimų filmukų, taip pat ir kosmetikos produktais, kuriuos naudoja, grožio patarimais.


Besidominčios ekologija bei veganizmu tiesiog privalo sekti Sveika Rūta kanalą. Jame autorė dalinasi gardžiais receptais veganams, publikuoja makiažo pamokėles, dalinasi kosmetikos bei drabužių pirkiniais, vlogais.


Natūralesnių produktų naudojimas propaguojamas Green Kiss kanale. Jame rasite sveikų receptų, naminių grožio priemonių ar ekologiškų kosmetikos priemonių apžvalgų. Autorė taip pat dalinasi patarimais, susijusiais su plaukų ir kūno priežiūra, negaili receptų, įkelia DIY ir vlogo tipo filmukus.


Laukite ir trečiosios dalies :)

I dalis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą