2018 m. vasario 13 d., antradienis

Grožio dėžutė | Topbeauty.lt 8 LOVE


Nors pirmoji dėžutė iš "Grožio draugas" ne itin nudžiugino, po truputį daugiau nei vienų metų pertraukos nusprendžiau užsisakyti grožio dėžutę iš Topbeauty.lt puslapio. Taip jau sutapo, kad užsisakiau meilės dienai skirtą grožio dėžutę. Vakar (vasario 12 d.) dėžutės buvo išsiųstos, o šiandien (vasario 13 d.) jau atsiėmiau iš paštomato. Puikus pristatymas ir dar lieka laiko pasiruošti su atsiųstais produktais Valentino dienai. Valio.

Apie grožio dėžutę:

Kam skirta ši grožio dėžutė? Tai puikus grožio priemonių rinkinukas prieinama kaina toms, kurios Valentino dienos proga sau nori skirti ypatingo dėmesio! Čia rasi daugybę priemonių, kurios padės atrodyti nepriekaištingai romantiškiausios metuose dienos vakarą. Kaina 33 eurai. Žadama, kad viduje esančių produktų vertė bus 77 eurai.

Dėžutėje bus galima rasti priemonių iš Holika Holika, Kocostar, W7, Kerastase, MilanoBrush, Purple tree, Makeup Revolution London, L'Oréal Professionnel.

Visas grožio dėžutės turinys:


Kas dėžutėje?

"Makeup Revolution London" mono akių šešėliai - tvarkingai užpakuoti, kiekis 2,3 g.
Spalvos: nuo viršaus - Delicious, Good life, Base! Vertė: 2,79 eur, šiuo metu topbeauty.lt akcija, ir šešėlius galima įsigyti už 1,81 eur, tik viduriniosios Good life spalvos prekyboje jau nebėra.


"W7" Very Vegan itin juodas blakstienų tušas, kaina 12 eurų, šiuo metu su nuolaida 10,49 eur. Kiekis: 12 ml.


"Kerastase" Aura Botanica linijos drėkinantis kondicionierius, 75 ml, ir nualintų plaukų vonelė - šampūnas, 80 ml.


"Holika Holika" putos veidui ir "Kocostar" priemonė nagams, kaina 3,90 eur.


L'Oréal Professionnel stiprinimasis šampūnas, 100 ml.
L'Oréal Professionnel Mythic Oil plaukų kaukė su aliejais, 75 ml.


"Purple Tree" daugiafunkcinis odos ir lūpų balzamas, 25 ml, kaina 7,50 eur, o dabar su nuolaida 6,99 eur. Antroje nuotraukoje matosi įspaudimas pakuotėje, tikiuosi tai nėra naudojimo žymė.



"MilanoBrush" kompaktiškas plaukų šepetys - labai maloniai šukuoja - masažuoja, šepečio paviršius matinis. Kaina 15 eur, o dabar su nuolaida 12 eurų.


 Priemonių, kurias nurodžiau su kainomis vertė 46,77 eur. pilna kaina.

Mano nuomonė:

*Nei vienos priemonės esančios dėžutėje nesu išbandžiusi, tad grožio dėžutė atneš malonių pirmų įspūdžių bandant naujus produktus.
*Plaukų šepečio tikrai nebūčiau pirkusi, nes man puikiausiai tarnauja "Tangle Teezer", tačiau "MilanoBrush" šepečio šukavimas pakerėjo, o kur dar matinis paviršius...
 *Dėl universalių kremų esu skeptiškai nusiteikusi, bet teks išbandyti, kad jau įsigijau katę maiše :)
*Labai džiaugiuosi, kad mano dėžutėje buvo 4 priemonės plaukams, neįskaitant šepečio. Plaukus lepinti labai mėgstu, o kaip tik ir šampūnas į pabaigą.
*Putos veidui - po atsitikimo su "Isana" kauke, apie kurį papasakojau sausio pabaigtukuose, ant veido labai bijau tepti neaiškius produktus, tad bandysiu labai atsargiai, nors korėjietiški produktai yra labai giriami.
*Kaukė nagams - nekantrauju išbandyti. Kaip suprantu, viena pakuotė skirta vienai rankai, tad pakuotę sunaudosiu dešinės rankos nagams, nes jos nagai silpniausi.
*Blakstienų tušas - ne itin reikalinga priemonė, nes dar dvi pakuotes net neatidarytas turiu, tad šio bandymas nusikelia į eilę.
*Akių šešėliai - iš "Makeup Revolution London" jokių priemonių nesu bandžiusi, tad bus įdomu išbandyti ir patikrinti jų pigmentaciją, išsilaikymą.

Ar rekomenduočiau?
 Taip, man patiko dėžutės turinys, kurį gavau už 33 eurus.

Ar pirkčiau dar kartą? Tikrai taip. Nes tai puiki galimybė išbandyti tuos produktus, kuriuos ne visada pati įsigyčiau.

1 komentaras:

  1. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti