2018 m. vasario 18 d., sekmadienis

Išbandžiau | "Kocostar" korėjietiška kaukė nagams


"Kocostar" korėjietiška kaukė nagams, kaina 3,90 eur - pakuotė neslidi, rožinė su baltais ornamentais, atplėšiama lengvai. Pakuotėje yra 10 vnt. antpirščių abiejų rankų pirštams - didžiausi nykščiams, o mažiausi - mažyliams pirštukams. Kvapas it kremo, tačiau ne itin jaučiasi, kai pirštai su kauke, kvapas pasijaučia po kaukės, kai antpirščiai nuimami. Kaukė nevarva ir neteka.

Mano nuomonė:

Prieš išpakuojant, maniau, kad pakuotėje bus tik vienai rankai skirti antpirščiai, šia mintimi pasidalinau ir apžvalgoje apie grožio dėžutę. Tačiau atidariusi pamačiau, kad pakuotėje yra iš viso dešimt antpirščių kiekvienam pirštui, o mane suklaidino užrašas ant pakuotės. 
Antpirščiai sulipinti po penkis vnt. ir per punktyrines linijas atskiriami, kad būtų galima kiekvieną uždėti ant piršto atskirai. Tai iš tikrųjų nelabai patiko, nes kol antpirščius dėjau ant kairės rankos - buvo nesunku, o jau dedant ant dešinės rankos teko pagalbos prašyti iš draugo, nes uždėtieji antpirščiai trukdė dėti naujus antpirščius. o vėliau juos vis reikėjo traukti arčiau pirštų, nes nuo jų slydo. Iš bėdos galima ir pačiai susitvarkyti, jei šalia nėra pagalbininko, tačiau kaukė - pirštinė būtų neabejotinai patogiau. 
Kaukę laikiau apie 30 minučių ir nuėmus antpirščius kaukės likučių nuplauti nereikėjo, juos įtryniau į rankas. Pirštų galiukai ir nagai atrodė sudrėkinti, minkšti ir švelnūs. Tačiau kitą dieną po namų ruošos darbų, deja, vėl pasirodė išsausėjimai ir oda ėmė šerpetoti. Tad kaukės efektas nėra ilgalaikis, kas nuvylė. 

Pliusai: Sudrėkina ir pamaitina nagus bei odeles, įdomus kaukės pateikimas.

Minusai: Kiekvieną antpirštį reikia atskirai užmauti ant pirštų; su kiekvienu iš dešimties antpirščių reikia žaisti, nes jie slysta; kaukės poveikis trumpalaikis.

Ar rekomenduočiau? Taip, jei reikia efekto čia ir dabar, ir yra kantrybės žaisti su antpirščiais.

Ar pirkčiau dar kartą? Pats sumanymas patiko, tačiau man geriau būtų kaukė pirštinės pavidalu. Pirkčiau, jei būtų akcija, ir naudočiau ne per pasilepinimo akimirkas, o tada, kai reiktų tvarkingų ir nepašerpetojusių odelių ir nagų išvaizdos. Nors panašų efektą suteiktų "Margarita" rankų priežiūros rinkinys.

Gamintojo informacija:

KOCOSTAR 5Finger Nail Pack kaukė nagams tai raminanti priemonė apsauganti bei atstatanti pažeistus nagus. Nagai tampa apsaugoti, o odelės sudrėkintos ir pamaitintos.

Naudojimas. Švariai nuplaukite rankas ir atidarę pakuotę uždėkite antipirščius ant kiekvieno piršto. Palikite veikti apie 15-30 min. Nuimkite antpirščius ir švelniai įmasažuokite priemonės likučius į kiekvieną nagą. Nenuplaukite.

Sudėtis:


Antpirščiai ant pirštų:


Apžvalgoje pateikta mano asmeninė nuomonė.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Facebook
Instagram

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą