2016 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Riboto leidimo "Catrice" kolekcija "Kaviar Gauche“

Sveiki, laikas lekia nenumaldomai ir štai atėjo ruduo. Šiandien pristatysiu kolekciją, kuri mūsų parduotuvėse pasirodys spalio mėnesį. Kolekcijoje yra daugiau pastelinių nei ryškių spalvų, nors pastelinių labiau norisi vasarą, o ne rudenį.

La Fleur De Nuit. 
Vos matomi nėriniai, aptakūs siluetai ir elegantiškos spalvos suteikia įkvėpimo riboto leidimo kolekcijai „Kaviar Gauche“ iš "Catrice". Ši kolekcija, tai paskutinio "Catrice" ir dizainerių dueto Kaviar Gauche bendradarbiavimo rezultatas. Riboto leidimo priemonės parduotuvėse pasirodys nuo 2016 metų spalio mėnesio. Kolekcijoje derinami gėlių ir kiti sudėtingi raštai su elegantiškomis spalvomis, tokiomis kaip tamsiai raudona, rožinė ir nude. 
La Perfection Mystique – iš "Catrice"

Akių šešėlių paletė. Auksinis žiedas.
 Akių šešėlių paletėje yra trys matiniai tobulai derančių ir madingų spalvų šešėliai bei vienas perlo spindesio rožinis atspalvis. Pakuotėje yra veidrodėlis bei auksinio žiedo papuošimas, „C01 Iris Sauvage“. Kaina apie 5,19 €.
Kreminiai akių šešėliai ir pravedimas. Antikiniai pigmentai. 
Itin pigmentuoti akių šešėliai yra ilgai išliekančios, kreminės tekstūros bei gali būti naudojami tiksliam akių pravedimui ar ryškesniems akcentams akių zonoje. Auksinis antikinio stiliaus atspalvis turi nuostabų metališką spindesį, kuris suteiks bet kokiam akių makiažui ypatingą efektą, „C01 Force D'Or“. Kaina apie 4,19 €.
Lūpų dažai. Gėlėta suknelė. 
Galite rinktis iš dviejų lūpų dažų – blizgios rožinės ar matinės tamsiai raudonos. Kreminiai lūpų dažai tepasi labai lengvai – sukuria ypatingą spindintį efektą, „C01 Nude Sublime“ ir „C02 Fleur Du Soir“. Kaina apie 4,19 €.

Šviesą atspindinti priemonė. Šilko atspindžiai. 
Presuota, dviejų atspalvių šviesą atspindinti pudra su smulkiais šviesą atspindinčiais pigmentais suteikia elegantišką švytėjimą. Šilkinė tekstūra atsispindinti gėlėtame įpakavime tinka visiems odos tonams,  „C01 Clair De Lune“. Kaina apie 4,69 €.

Nagų lakas. Įmantri spalva. 
Keturi nagų lakai, tarp kurių rasi permatomą rožinę su auksiniu blizgesiu, šviesią pilkai rudą, tamsiai raudoną ir subtilų nude atspalvį,  „C01 Nude Sublime“, „C02 Nuit Fleurie“, „C03 Fleur Du Soir“ ir „C04 Rose D‘Or“. Kaina apie 2,59 €.

Kosmetinė. Geriausias dėklas. 
Aukštos kokybės vinilas ir ekstravagantiškas stilius suteikia šiai kosmetinei akį traukiantį įvaizdį. Čia susidėsi visas reikalingas grožio priemones ir atrodysi puikiai, nes kosmetinėje yra daug gražių detalių, pavyzdžiui auksinis užtrauktukas. Kaina apie 5,19 €.

Ankstesni kolekcijų įrašai:

Riboto leidimo "Catrice" kolekcija „Contourious“ ;
Riboto leidimo Essence kolekcija “Bloggers’ Beauty Secrets“ .

*Teksto turinys informacinio pobūdžio. Autorė atlygio už tai negauna.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą