2022 m. rugsėjo 16 d., penktadienis

2020 metų pabaigtukai / empties

Sveiki, šiandien noriu apžvelgti produktus ir priemones, kurias sunaudojau per 2020 metus. Laikas jau senas, bet įrašas buvo rašomas tuo metu, tad galvoju vis tiek bus įdomu ir aktualu paskaityti, kad ir vėliau :)


"W5" įvairių paviršių valymo servetėlės, 80 vnt., 1,35 eur - šių servetėlių esu sunaudojusi ne vieną pakuotę per kelis metus, tad galiu rekomenduoti. Ypač, kai reikia susitvarkyti po remonto. Įsigyti galima Lidl parduotuvėse. 

"Neutral" kūdikių servetėlės jautriai odai, be dažiklių ir kvapiklių, 63 vnt., 2,46 eur - šios servetėlės man nepatiko. Turėjau dvi pakuotes ir abiejose servetėlės buvo vos vos drėgnos,tad tekdavo jas drėkinti vandeniu, kad galėčiau naudoti vaikeliui. Ar aš nusipirkau gerokai pastovėjusias, ar jos tokios ir būna, taip ir nesupratau. Taip pat labai greitai įplyšo pakuotė ties atidarymu. Kol kas jų nekartosiu.

"Water wipes" servetėlės, 60 vnt., 4,29 eur - kol kas labiausiai patikęs variantas, tik servetėlių kvapas labai specifinis, nepanašus į tokį, kuris švarą palieka. Atidarymo lipdukas tvirtas, servetėlės neišdžiūsta. Minusas - didelė kaina.


"Bambo Nature" servetėlės, 80 vnt., 2,99 eur - taip pat neblogos servetėlės, labai patogus plastmasinis pakuotės uždarymas, todėl servetėlės tikrai neišdžius.

"Smilė" jazminų kvapo tualetinis muilas, 90g, 0,36 eur - be dažiklių, be parabenų, per metus sunaudojam tikrai ne vieną ir ne dvi pakuotes, o į tuštučius pakuotės nepatenka, nes tiesiog išėmę muilą, pakuotę išmetam. Muilas mums patinka, kartosim tikrai ne kartą, dažniausiai užsiperkam didesnį kiekį akcijų metu, o atsargas išslapstau spintoje tarp drabužių ir patalynės, nes kvapas truputį pakvėpina rūbus. 

"Quixx baby" nosies lašai, 10 ml, 5,20 eur - labai patiko, kad produktas yra lašeliai,o ne dulksna, tad labai patogu pataikyti į mažą nosytę, šiuo metu turime ir naudojame antrą buteliuką. Vienintelis minusas - didelė kaina, o kiekis labai mažas.

"Sebamed" baby gentle wash švelnus kūdikių prausiklis, mėginukas - neerzinantis, paprastas prausiklis.


"Shiseido" Waso drėkinantis veido kremas - želė konsistencija, maloniai kvepiantis. Labai patiko, bet gėda, kad nespėjau sunaudoti. Nes tikrai vertas dėmesio, gal kiek kvapiklių galėtų būti mažiau.

"Dalan d'olive" rankų ir kūno kremas - mini pakuotė, intensyvus kvapas, rankas drėkino, nes tik rankoms naudojau, greitai susigerdavo.


"Essex" kremas, 100 g, 5,09 eur - kremą naudojau rankoms tepti, nes po nėštumo ir gimdymo rankų oda buvo pasidarius labai sausa, luposi. O šiaip kremas tinkamas sausai ir jautriai odai,  veidui, rankoms ir visam kūnui. Be dažiklių ir kvapiklių. Su šiuo kremu mano draugystė dviprasmiška - vieną kartą patepus padėdavo sausai odai, o kitą kartą nieko nepagelbėdavo, tad manau nekartosiu, dar ir dėl to, kad sudėtyje yra naftos produktų, ant kūno norėtųsi tepti natūralesnius kremus. O pakuotė taip pat turi minusų - besibaigiant produktui, pakuotę tenka spausti ir ant rankų lieka baltos spalvos trupinėliai nuo ten, kur pasilanksčius pakuotė.

"Babe" micelinis vanduo, 400 ml, 15,90 eur - bekvapis, nedirgina jautrių akių, malonus pojūtis veido odai. Tikrai vertas dėmesio, rekomenduoju. 


"The Body Shop" laukinių arganų aliejaus rankų kremas, 30 ml, 6,90 eur - labai patiko naudoti, kremas labai greitai susigeria į odą, maloniai kvepia, nepalieka riebumo pojūčio. Minusas - kaina, nes produktas tikrai greitai susinaudoja.

"Weleda" matizuojantis veido kremas - šis kremas ne itin patiko, nes buvo keistas kvapas. 

"Aromama" aliejų mišinys moterims "Deivė Demetra",  ml mėginukas iš dėžučių, kurias gavau išvykdama iš gimdymo namų, ten ir kitokių mėginukų buvo įdėta - užteko keliems kartams naudoti. Aliejus savotiško, net truputį keisto kvapo, geriausiai susigeria į drėgną odą. Išskirtinio poveikio nepastebėjau, matyt per trumpas naudojimas buvo.

"Weleda" Skin food light veido kremas, mėginėlis - labai patiko lengvumas ir greitas susigėrimas, tikrai vertas dėmesio. Tokie lengvi kremai labai tinka vasarai, kai nesinori apkrauti veido.


"Studio professional" antakių dažai - kas nuo seniau skaitote mano įrašus, tikrai žinote, kad su šiais dažais draugauju greičiausiai jau ir visus 10 metų. Nenuviliantys, ryškiai dažantys ir lengva naudoti.

Įraše pateikta mano asmeninė nuomonė.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą