2016 m. spalio 2 d., sekmadienis

Išbandžiau | "Dove" Deeply Nourishing dušo želė


"Dove" Deeply Nourishing dušo želė, 250ml, kaina tarp 3-4 eur - pakuotė storo plastiko, napatogiai atidaromu kamšteliu, ant pakuotės vyrauja balta ir mėlyna spalvos. Dušo želė tiršta, kreminė, baltos spalvos, kvepia maloniai, it kremas.

Mano nuomonė:

Želės naudojimas man patiko, nes priemonė nesausino odos, be to ji tiršta, tad pakankamai skalsi, malonaus kvapo. Tačiau yra ir ne pačių geriausių produkto savybių - buteliukas nepatogus tokiam tirštam produktui išgauti, ypač besibaigiant želei, laikiau ją aukštyn kojomis, o vėliau, kai liko visai nedaug, teko įpilti vandens, kad išnaudočiau buteliuką iki tuštumos. Toliau - buteliuko kamštelis - nagus galima nusilaužyti. Aš suprantu, kad buteliuko uždarymas turi būti stiprus, tačiau toks yra visiškai nepatogus. Prausimasis su šia dušo žele - tikras malonumas, tačiau pats įpakavimas, kuris nesikeitė n metų, tikrai nepritaikytas tirštam produktui.

Pliusai:

Nesausina odos, malonus kvapas, skalsus, gausiai putoja.

Minusai:

Nepatogu išspausti tirštą produktą, sunkus dangtelio atidarymas.

Ar rekomenduočiau? Taip.

Ar pirkčiau dar kartą? Ne.
Gamintojo informacija:

Šio kūno prausiklio sudėtyje yra unikalaus drėkinamųjų medžiagų derinio „NutriumMoisture™“ su natūraliais lipidais, todėl besiprausiant oda puoselėjama ir maitinama. Naudojamas kasdien prausiklis iš vidaus stiprina odą ir padeda ilgai išsaugoti jos grožį.

Mėgaukitės švelnumu ir odos glotnumu vos po pirmo prausimosi.

Naudojimas: užtepkite ant drėgnos odos, įmasažuokite sukamaisiais judesiais ir nuplaukite.

Informacija ant pakuotės:


Dušo želės sudėtis:



*Tai nėra reklaminis ar platintojų dovanų įrašas. Viskas įsigyta mano pačios ir tai yra mano asmeninė nuomonė. Ar Jums tiks ir patiks taip kaip man, negarantuoju.

P.S. Nepamirškite rūšiuoti pakuočių. Darykime gamtai ir sau gera. Išsamesnę informaciją, kokios pakuotės tinkamos rūšiavimui, rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą