2016 m. spalio 9 d., sekmadienis

"Drogo" pirkiniai / 2016 spalis

Kad apsipirkau šeštadienį.. Tad skubu pasidalinti savo pirkiniais, kuriuos laikau itin kokybiškais, nes kol kas, kiek bandžiau, niekuo nenusivyliau. Beje, tinklaraštis taip pat turės įvairesnių produktų bei naujienų apžvalgų - likite kartu su manimi ir keliaukime apžiūrėti pirkinių :)


"Dove" produktai plaukams - plaukų kaukė jau ne kartą bandyta ir viena mėgiamiausių, dar progriebiau ir plaukų kondicionierių. 4,34 ir 4,33 eur.

Pagriebiau dviejų firmų, kurių produktų dar nesu bandžiusi nagų lakus - pastelinę violetinę "Debby" bei į "Loreal" laką panašią "Rival de loop young" spalvytę. 3,99 ir 1,79 eur. Palyginus "Debby" firmos nagų lakas tikrai brangokas.. kad ir su nedidele nuolaida.


Pereikime prie veido kosmetikos, kurioje į tą patį taktą griežia trys "Catrice" priemonės - kreminė pudra "Nude Illusion", 01 ivory nude spalvos, "Camouflage" maskuoklis porcelain spalvos ir "Prime and fine" kompaktinė pudra, transparent spalvytės. 7,89, 3,59 ir 5,19 eur.

"Essence" matinė bronzinė pudra 3,99 eur.

Ir itin patikęs mattinis lūpdažis iš "Golden Rose" Longstay 03 spalva, 6,45 eur.


Dar du pirkiniai, tai šepetėliai darbui su kremine bei kompaktine pudra - "Real techniques" 15,12 eur ir "For your beauty" 6,49 eur. "RT" šepetėliams taikoma nuolaida.

Kai kurių produktų kainos jau su nuolaida, kai kuriuos pirkau pilna kaina.

Pasidalinkite savo pirkiniais :) O aš lekiu bandyti bei ruošti naujas apžvalgas Jums :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą