2017 m. sausio 1 d., sekmadienis

Kalėdinė grožio dėžutė nr. 10 iš "Grožio draugas"


Sveiki, mielieji, seniai nesimatėme, tad noriu pasveikinti su praėjusiomis šventėmis bei sveikinu sulaukus Naujųjų 2017-ųjų metų, lai jie atneš daug laimės bei naujų įspūdžių. O aš sugrįžtu su įrašu apie grožio dėžutę iš "Grožio draugas". Šią dėžutę pasidovanojau sau gimtadienio proga. Ir tai yra mano pirmoji dėžutė, užsisakiau iš smalsumo ir noro būti nustebinta :) dėžutė kainavo 20 eurų. Pažvelkime kas viduje.



Dėžutėje buvo "L'occitane" lankstinukas su nuolaidomis įsigyjant tam tikrus gaminius bei mini bukletukas apie grožio dėžutės turinį. Kiek anksčiau žiūrėjau blogerių įrašus apie šias dėžutes, tai būdavo ne bukletukai, bet kone kaip žurnaliukai apie produktus dėžutėje bei daugiau kitos informacijos.

Produktai dėžutėje:


"L'occitane" migdolų kūno kremo mėginukas, 6ml.



"L'occitane" Arlesienne tualetinis vanduo, 7,5ml - vertė 8,5eur.


"MOA" žaliasis daugiafunkciniss balzamas, 50 ml - vertė 14,85 eur.


"PHB" paakių gelis su alaviju ir agurkais, 15ml - vertė 20 eur.


"Figs & Rouge" lūpų balzamas, 12,5ml - vertė 6,53 eur.

Neoriginalus ABH šepetėlis pudrai - vertė 8 eur.

VERDIKTAS:

Dėžutės turinys man išties patiko. Pilno dydžio net trys produktai, du mėginuko dydžio ir netgi kosmetinis šepetėlis, kuris deja nėra originalus "Anastasia Beverly Hills". Tad dėl šepetėlio kiek nusivyliau, visgi ne tam perku dėžutę aklai, kad gaučiau netikrą priemonę, geriau mažiau, tačiau originalių produktų... Internete taip pat aštrios diskusijos vyksta dėl šių šepetėlių.

Bet grįžtant prie produktų, tai nei vienos iš šių įmonių produktų nesu bandžiusi, tad man bus išties maloni patirtis įsitraukiant į naujų priemonių bandymą. Tuo labiau, kad lūpų balzamas visada reikalingas, paakių gelio taip pat greitu laiku reikės, nes paakių kremas jau į pabaigą, dėl žaliojo kremo kyla abejonių, per daug viskam tinkamas. O kvepalai, kaip nepatiks toks aromatas ir dar tokio dydžio, kad bet kur galima jį vežtis rankinėje ir kaskart pasikvėpinti.

Ar rekomenduočiau? Jei mėgsti gauti katę maiše - rekomenduoju, tačiau galima gauti ir visai ne tai, ko išties reikia, grėstų nusivylimas.

Ar pirkčiau dar kartą? Iš tikrųjų, kai tik gavau dėžutę, galvojau - "sausio mėnesio dėžutę būtinai įsigysiu". Tačiau su laiku noras blėso, nuomonė keitėsi. Visgi, nežinia dėl produktų kilmės kiek suglumina, tad kitą kartą rinkčiausi kitų kompanijų siūlomas dėžutes išbandymui. O visgi geriausia pirkti reikiamą produktą su piniginei malonia nuolaida :)

Komentaruose papasakokite apie savo patirtį įsigyjant grožio dėžutes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą